Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akinek szerintem tetszem.

Már régóta csak annyit beszélünk, hogy szia, mizu? és itt be is van fejezve a beszélgetés.

Aztán vokt, hogy köszönt, én visszaköszöntem és csak látta és egy hosszabb idő után megint köszönt, én akkor már meg sem néztem.

Aztán több üzenetet is küldött, de csak köszönt meg egyszer megkérdezte, hogy mizu.Aztán a tegnapi nap folyamán írt és én vissza is írtam neki aztán csak ma látta és megkérdezte, hogy mizu amire én válaszoltam és vissza is kérdeztem.

Bevallom engem ez idegesít, hogy ír, de nem válaszol.

Igen, lehet hogy dolga van és csak látta, de 2-3 nappal később sem válaszol rá, hanem újra köszön és megkérdezi, hogy mizu.

De ezt nem tudom, hogy miért csinálhatja.Szerintem tetszem neki, de akkor miért csak ennyit ír és vagy miért nem reagál?

Mondjuk ez az érzés csak egyoldalú, de akkor is érdekel, hogy ezt most miért csinálja.

UI: Normális válaszokat szeretnék kapni!

2018. máj. 9. 22:26
 1/2 MessorKing18 ***** válasza:
Passz. Az alcheimernek megefelel.
2018. máj. 9. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán nem egy észkombájn, és nem tudja mit is mondjon vagy írjon. Itt is minden nap van ilyen kérdés, hogy mit írjon valaki a másiknak... :D
2018. máj. 9. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!