Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Na most mi legyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mi legyen?

Figyelt kérdés
Van egy srac akit pár napja ismertem meg nagyon szimpi és nagyon bejon, eleg sokaig tudunk beszelni tegnap is 8 oran at beszeltun, de egy baj van: én dög unalom vagyok, teljesen atlagos csaj és altalaba azt mondja h meséljek valamit, én ilyenkor nem tudok mit mondani mert hat dög unalom az eletem Xd és ilyenkor jon a te is mesélj valamit, és így nincs tema egy darabig, de nem mondhatom h boccs nem tudok mit mondani mert uncsi vagyok, mert ezzel nem tud ő se mit kezdeni meg én se! Szoval erre tudok adni tanácsot, tudom mindig elő fordulhat h nincs tema, de gyakran mondja h mesélj valamit én meg sose tudok ra mit mondani🙅‍♀️🙅‍♀️🙈🙈 nem az a tipik emberek vagyunk h Noku tema hanem kicsit hiányos! Szoval szeretnek tema ötleteket, vagy valami jo tanácsot kérni! Mert elegge van kemia csak zavar h nem tudok neki mit mondani😂😂Lecci utaló kommentek kerüljenek, elore is Koszi a valaszolat❤️

2018. máj. 8. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nagyon tetszel neki, tuti nem lesz baj neki, hogy nem vagy annyira a szavak embere, minden kapcsolatban van ilyen. Talan ne beszeljetek annyit, mert igy nem marad tema maskorra. Es egy jo tanacs: ne hasznalj annyi emojit, mert a fiu barataim szerint az idegesito (tenyleg nem bantasbol)

Hajra :D

2018. máj. 8. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Elozo komment, Koszi a valaszt, igazából elegge a szavak embere vagyok rengeteget beszelek , de amikor ilyen helyzet van akkor jovok ra h eleg unalmas vagyok! És nem jut eszembe semmi se, csak ilyen tok lenyegtelen dolgok!?szeretek sok idot beszelni vele igazából eddig az osszes kapcsolatomra jellemző volt h siman lenyomtunk 8-9 orat irasba, előbb utóbb kialakult, de felek h itt nem fog pedig nagyon szeretnem! Meg orulnek pár valasznak,tanacsnak
2018. máj. 8. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Közösen olvasgassátok a Magyar helyesírás c.könyv 12., újított kiadását :)
2018. máj. 8. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi, igazán fantasztikus ötletet attal🙅‍♀️😂🙈 megérinto a kedvesseged
2018. máj. 8. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
8 sorban 24 hibát véteni, hát tényleg ajánlatos lenne a helyesírási könyvet olvasgatni, mint pasizgatni..
2018. máj. 8. 20:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Boccs nagyon Sajnalom javit a telefonom, altalaba ha kérdést teszek fel kiirom h javit a telom, de Tenyleg teljes szivbol Sajnalom h mertem helyesírási hibával irni, vagy a telefonom🙅‍♀️ De olyan Joo h eltértünk a tárgytól, nem hinnem h ezzel most annyira lekel minositeni🙅‍♀️
2018. máj. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!