Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek össze a szerelmeddel?
Osztálytársak vagyunk.
Legjobb barátok lettünk.
Nekem ő nagyon tetszett.(kiderült később hogy nagyon rég többet érez irántam csak félt lépni)
Volt egy közös barátunk. Elhívott minket a születésnapjára. Ott részegek voltunk.Történt egy csók. Utána Félrehívott mondta hogy felejtsük.(ott volt egy másik haverja akivel én régen kavartam azért mondta ezt) Utána félrehívott 3x is. Mindig megcsókolt. Utána megkérdezte hogy kivel szeretnék lenni. Azt mondtam senkivel utána megcsókolt. Megkérdezte megint erre azt mondtam hogy talán veled. Utána megint megcsókolt és megkérdezte. Azt válaszoltam hogy vele. Magához húzott és megcsókolt. Ugye a buli egy faluban volt és úgy volt a szülinaposnál alszom, de megkérdezte akkor már a párom hogy alszom-e nála és ott aludtam. Azóta már eltelt 7 hónap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!