Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért mondhatta nekem?
Figyelt kérdés
Nem áll készen egy kapcsolatra az a fiú akinek tetszem, viszont azt mondta hogy csak az övé lehetek.(Nem szó szerint így)
És az lenne a kérdésem, hogyha nem áll még készen egy kapcsolatra akkor miért mondhatta ezt?
2018. máj. 7. 11:54
1/6 anonim válasza:
Ez a tipikus jó leszel talonba, ha mással nem jön össze, majd húzom az agyad, mert nekem jó érzés hogy tudom valaki vágyakozik utánam. Esetleg párszor megf**kal de annyi.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha nem akar megdugni?
2018. máj. 7. 12:24
3/6 anonim válasza:
Azért, mert egy komolytalan hü.egyerek, be ne kajáld ezt a dumát :D.
4/6 A kérdező kommentje:
Tegyük fel ha azt akarná, akkor sem engedném neki...
Még egy jó hosszú ideig nem szeretnék semmiféle +18-as dolgot csinálni, de ezt tudja.
2018. máj. 7. 12:39
5/6 anonim válasza:
Ez azért sokkal bonyolúltabb mint amit az első mond lényegében igen, de mégsem.
Sokszor volt amikor ezt mondtam, vagy ezt kellett mondanom de nyilván én már nem vagyok tini 25 vagyok...
Tiniként ha ezt mondom akkor azért mert dugni jó lesz, félek tőle, félek az elvárásoktól.
"felnőttként" ugyanezek :D csak itt már komolyabb dolgokról van szó.
6/6 anonim válasza:
ok akkor fél tőled...ha szuz vagy akkor ez hatványozottan igaz, volt szuz barátnőm akitől féltem mert nem voltam még szuz csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!