Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta ezt nekem? Többi lent
#1-es köszönöm a pozítívumot.
#2-es nem tudom de ezt csak Facebookon írta de ha ott lettem volna előtte akkor nem mondta volna szerintem mert én vagyok az a számára aki a szerelmet jelenti meg a boldogságot és ezt onnan tudom mert ő mondta nekem. Remélem ha holnap beszélek vele megoldódik a probléma vagy Megbeszéljük ezt.
Néha előfordul, hogy egy lánynak egy nála pár évvel fiatalabb srac tetszik meg. Ezzel huszonéves korban semmi gond nincs is, de tizenevesen valljuk be, 14 es 18 közt hatalmas az erettsegbeli kulonbseg. Meg akkor is, ha a fiú az idősebb, szoval gondold el szegeny lany helyzetet, akire raadasul meg a társadalmi nyomas is ranehezedik, ami azt sulykolja belé, hogy helytelen, ha fiatalabb nala a fiuja.
Valoszinuleg tenyleg jelentesz neki valamit, kulonben nem hagyta volna magát megcsókolni, viszont talan otthon ratalaltak az észérvek. Ennyi idosen Ennyi korkulonbseggel a jövőkép is egesz mas, talan tudja, hogy nemsokára elválnak utjaitok es erre a kis időre nem akar kapcsolatot. Vagy meg akarja kímélni magát a "biztos csalódástól"... Igazából ezt csak o tudhatja. Mindenképp próbál meg mindenfele bunkozas nelkul beszelni vele errol! Talan ha észérvekkel probalkozol, azzal hatsz ra.:)
17L
U.i. Vagy egyszeruen csak smarold le es mutasd meg neki, hogy csak rad vágyott mindig is, csak nem vette még észre!;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!