Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tehették ezt velem? 😭

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehették ezt velem? 😭

Figyelt kérdés
Sziasztok . Szeretném az elején kezdeni a történetem . 16 éves lány vagyok , egyedül élek édesanyámmal , édesapám 10 éves koromban meghalt . Azóta nagyon zárkózott lettem , sok évig jártam pszichologúshoz is ez miatt . Féltem az emberektől , és akartam fiúzni sem . Barátaim nem voltak de középiskolában volt egy nagyon jó "barátnőm" . Félénk voltam 9 ben is , sok fiú akart barátkozni velem , de még akkor is édesapámat gyászoltam , így nem foglalkoztam velük . Azonban februárban jött egy új fiú az iskolába , és nagyon megtetszett . Eleinte csak néztük egymást , majd pár napra rá odajött hozzám . Nagyon örültem neki , mert rendes fiúnak tünt . Ahogy telt múlt az idő egyre többet beszélgettünk , és egymásba szerettünk 😊 ez volt életem első kapcsolata , és ezzel a fiúval volt az első csókom is . Miután járni kezdtünk , ő és a barátnőm jóban lettek . Viszont utána szépen lassan , háttérbe szorultam és a barátom már nem úgy kezelt mint előtte . Barátnőm próbált vígasztalni , sírtam is ez miatt ... És a barátom pedig 2 hete szakított velem . 😞 Nem bírtam felfogni , nagyon fájt a szívem , szó szerint . Barátnőm akkor is megvígasztalt . Ma elmentem sétálni a városba , és láttam őket együtt csókolózni . Olyan érzés volt mint ha egy kést döftek volna belém 😢. Megláttak és abbahagyták , odamentem hozzájuk hogy ez most mi de csak nevettek rajtam 😞 azt mondta a volt barátom hogy a barátnőm sokkal jobb mindenben , az ágyban is , és idézem " jól szétk tam a pi..." . Azt mondta unja a gyerekes hisztieimet , és hogy azt se bánja ha úgy végzem mint édesapám . Otthagytak , és nevettek rajtam 😞. A buszon is sírtam , és mióta itthon vagyok azóta is 😞 Hogy tehették ezt velem ? 😭
2018. máj. 5. 22:59
1 2
 11/13 Tóth Richárd 98 válasza:
70%

Szia!

Elsősorban szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnállak. Másodsorban szeretném elmesélni a saját történetemet.

17-18 éves voltam, mikor megismertem egy lányt. Lelkileg akkor még úgy gondoltam, hogy jobbat nem is találhatok, a külseje meg nem érdekelt. Szépen alakultak a dolgok, találkozgattunk, megtaláltuk a közös nevezőt. Akkoriban úgy gondoltam, hogy teljes csődtömeg vagyok és úgy gondoltam hogy magányos leszek még sokáig (a mai napig nem volt még barátnőm, a teljes hitemet elvesztettem a lányokban). Az egyik találkozásunkkor egy ölelésből váratlanul csók lett. Az volt az első csókom. Annyira boldog voltam, boldogabb nem is lehettem volna. Aztán rá 2 napra, megtudtam, hogy pasija van, már 2 éve. Nagyon elkeseredtem, nem tudtam hogy mit kezdjek magammal, undorító féregnek tartottam magamat, mert ezt tettem a barátjával. Ennek ellenére folytattuk a találkozgatást. Nem tudom, hogy miért, de folytattuk. Közöltem vele, hogy vagy a barátját választja, vagy engem (szerencsére nem engem választott). 3-4 napig húzta a döntést, ez idő alatt rengetegszer megpróbált rávenni a szeretkezésre, de az a maradék becsületem, ami megmaradt visszatartott. Aztán végül választott. Az akkori pasiját választotta, csakis azért, mert nem akarta kidobni azt a 2 évet, amit vele töltött.

Akkor nagyon fájt, hetekig, hónapokig tartott, de elmúlt a rózsaszín köd. Akkora foltot hagyott bennem, hogy a mai napig úgy látom, hogy nincs olyan lány, aki tényleg szeret, aki magamért akar velem lenni. Soha sem volt barátnőm és miatta valószinű, hogy nem is lesz egy darabig.

Fel a fejjel, egyszer jobb lesz minden. Ha esetleg szeretnél valakivel beszélni, akkor vegyél fel nyugodtan Facebookon: www.facebook.com/richard.toth.9235

2018. máj. 6. 10:26
 12/13 anonim ***** válasza:

bunkó paraszt...

a "barátnőd" meg egy Ribi

megérdemlik egymást, hogy a görcs rángassa őket a vonat alá...

téged viszont nagyon sajnállak :(

próbálj meg nem szomorkodni miatta, egyikük se ér annyit, majd találsz magadnak egy rendes palit, és egy igazi barátnőt :(

még nekem is fájt az amit az a féreg mondott, ilyen emberi élőlény nem mondana

csak kitartás és ne szomizz..

ha akarsz beszélni írj nyugodtan, meghallgatlak

2018. máj. 6. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Elég durva story.

Hidd el az Isten ma rád mosolygott, mert megmentett két gusztustalan embertől.

Kitartás <3 Lehet úgy tűnik, hogy kihasználtak, de ez egy tanuló lecke volt, és nem arra, hogy bezárkózz, hanem arra, hogy olyan emberekkel vond körbe magad, akik tényleg szeretnek.

2018. máj. 8. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!