Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tehették ezt velem? 😭

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehették ezt velem? 😭

Figyelt kérdés
Sziasztok . Szeretném az elején kezdeni a történetem . 16 éves lány vagyok , egyedül élek édesanyámmal , édesapám 10 éves koromban meghalt . Azóta nagyon zárkózott lettem , sok évig jártam pszichologúshoz is ez miatt . Féltem az emberektől , és akartam fiúzni sem . Barátaim nem voltak de középiskolában volt egy nagyon jó "barátnőm" . Félénk voltam 9 ben is , sok fiú akart barátkozni velem , de még akkor is édesapámat gyászoltam , így nem foglalkoztam velük . Azonban februárban jött egy új fiú az iskolába , és nagyon megtetszett . Eleinte csak néztük egymást , majd pár napra rá odajött hozzám . Nagyon örültem neki , mert rendes fiúnak tünt . Ahogy telt múlt az idő egyre többet beszélgettünk , és egymásba szerettünk 😊 ez volt életem első kapcsolata , és ezzel a fiúval volt az első csókom is . Miután járni kezdtünk , ő és a barátnőm jóban lettek . Viszont utána szépen lassan , háttérbe szorultam és a barátom már nem úgy kezelt mint előtte . Barátnőm próbált vígasztalni , sírtam is ez miatt ... És a barátom pedig 2 hete szakított velem . 😞 Nem bírtam felfogni , nagyon fájt a szívem , szó szerint . Barátnőm akkor is megvígasztalt . Ma elmentem sétálni a városba , és láttam őket együtt csókolózni . Olyan érzés volt mint ha egy kést döftek volna belém 😢. Megláttak és abbahagyták , odamentem hozzájuk hogy ez most mi de csak nevettek rajtam 😞 azt mondta a volt barátom hogy a barátnőm sokkal jobb mindenben , az ágyban is , és idézem " jól szétk tam a pi..." . Azt mondta unja a gyerekes hisztieimet , és hogy azt se bánja ha úgy végzem mint édesapám . Otthagytak , és nevettek rajtam 😞. A buszon is sírtam , és mióta itthon vagyok azóta is 😞 Hogy tehették ezt velem ? 😭
2018. máj. 5. 22:59
1 2
 1/13 Timofiev ***** válasza:
100%

Undorító féreg az összes ilyen ember. Amikor ilyeneket hallok egyszerűen nem tudom elhinni, hogy léteznek ilyen emberek, mert én kilométerekre igyekszem kerülni őket és, ha ilyen sztorit hallok sokszor gondolom, hogy az emberiség megérett a pusztulásra (vagy legalábbis egy része).

Előbb utóbb utoléri őket a karma (nem nagyon hiszek a létezésében, de a remény megvan bennem is), és akkor nem ők fognak nevetni.

Sosem értettem, hogy miért jó szakítás után vagy szakításkor még egy jót belerúgni a másikba (átvitt értelemben). Miért jó néhány embernek, ha másoknak szenvedést okoznak? Ettől jobban érzik magukat? Lehet én vagyok túl lágyszívű, de egyszerűen nem értem.

2018. máj. 5. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatok ilyenek, egy idő után úgy is véget érnek, főleg a szerelem, nincs ebben semmi különös. Na az viszont, amiket mondott az a féreg exed, az undorító. A barátnőd pedig nem a barátnőd, és emberileg is egy nagy 0, ha egy ilyen fiúval van együtt, ráadásul így, hogy tudja hogy előtte veled volt és mennyire szar neked. Kitartást! Hidd el, az idő majd segít, minden sebet nem fog begyógyítani, de segít. Egy idő után már nem fog fájni, erősebb leszel és nem leszel ennyire naiv.
2018. máj. 5. 23:30
 3/13 Fruzs33 ***** válasza:
100%
Én már alapból azon akadtam ki,hogy ilyet tett a barátnőd.Iszonyatosan sajnálom.Meg részvétem. Ja,és remélem visszakapja a barátnőd az élettől.
2018. máj. 5. 23:34
 4/13 Mádár0218 ***** válasza:
100%

A legtöbb 15-30 lévő fiú/férfi a mostani években egyre többet csalják a nőket és csak baszni akarnak.

Tisztelet a kivitelnek, de minden honnan ezeket hallom és látom, mire jó ez én sem vagyok egy jó ember de, a megcsalás egy undorító dolog.

Jobban meg kell ismerni valakit mielőtt köreidbe fogadsz valakit, mivel az emberek 99% a maszkot visel, köztük pl én is, csak nem mindegy mit rejt és mivel rejt el azt a valamit.

Tudom mennyire szar az ilyen érzés, kicsit másféle képpen volt nálam a story de ugyan úgy tudom mekkora szar amikor egy mocskosul nagy kés hirtelen bele áll a szívedbe.

Gondolom ez után jobban vissza húzódó leszel megint, de ne tedd túlságosan mivel nagyon nem lesz jó, tapasztalatból mondom.

Sajnállak de neten nem tud senki olyan választ adni erre ami támogatást segítséget tudna neked nyújtani, mert ez csak egy felület és szavak.

Ettől eltekintve próbálj meg barátokat szerezni a suliban, neten, vagy ahol tudsz, mert olyat találsz aki tényleg egy jó barátod marad minden időben, az örökre megmarad.

19/F

2018. máj. 6. 00:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ezek után nem fogsz foglalkozni se a fiúval se a lánnyal.

Az a legdurvább hogy még kinevettek téged. Na látod, ezért nem kell nekem se barátnő, se barát.

Kitartás!

18/L

2018. máj. 6. 00:23
 6/13 Mádár0218 ***** válasza:
100%

A megcsalást javítanám "kihasználásra", csak este van már én se gondolom át mit írok.

A "barátnődet" meg falba építeném, enyhén szólva

2018. máj. 6. 00:24
 7/13 TR75 ***** válasza:
100%

" jól szétk tam a pi...".

Hát, ha ezt így kitálalta a kisfijú, akkor ezen csak röhögni lehet. Nyilván igényes a jelenlegi csaja, hogy ezt eltűri tőle.

Szóval, nyilván most ezt nem így látod, de idővel (nem is kell hozzá sok idő) te is másként fogod látni a helyzetet, és örülni fogsz annak, hogy ezek ketten leléptek egymással. Biztos jó mindkettőjüknek, hogy jól szétk.ja a pi... A szóhasználat, a stílus mind-mind elárulja, miféle emberszabásúak.

Jobban jártál, hogy egymásra találtak. Mert van esélyed normálisat találni, aki nem csak k.rni akar. A szexnek a k.rás a legalja szintje, ilyet tud bárki. Ha pedig a VOLT barátnődet dobja, nyugodtan eressz meg felé egy félmosolyt és mondd azt, hogy "c'est la vie". Hidd el, jön még kutyára kamion.

2018. máj. 6. 00:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"... és idézem " jól szétk tam a pi..." . Azt mondta unja a gyerekes hisztieimet , és hogy azt se bánja ha úgy végzem mint édesapám . Otthagytak , és nevettek rajtam "

Na e ket dolog miatt nem erdemel egyetlen konnycseppet sem, sem a fiu, sem a "baratno". Meg azt sem erdemelnek meg, hogy lekopjem oket - a nyalamat is sajnalnam rajuk.

Nagyon sajnalom, hogy ez tortent - tudom, megalazottnak erzed magad. De csak meg kell probalnod elfelejteni. MINDKETTOJUKET!!!

2018. máj. 6. 00:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nahh jóó...EZ A SRÁC EGY KIS BUZ.I, HOGY TAPOSNÁK KI A BELÉT..már bocsánat..nem bírtam visszfogni magam..😅 a "barátnőd" meg EGY RETKES KUR.VA, ki a franc csinál ilyet a barátjával?? Az ilyet mondanám embernek..max gerinctelennek..a srácra visszatérve..egy nyomorék, jobban jártál hogy elváltatok:/ remélem találsz egy rendes srácot^^ (bár..manapság az ilyen ritka, de próba cseresznye)

+részvétem apud miatt, kitartást..

/L

2018. máj. 6. 01:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek mindketten büdös nyomorékok, ezután a történet után nem bánnám ha kínok közt halnának meg. Utálom az ilyen embereket, nagyon fel tudnak húzni, pedig lassan hozzá kellene szoknom, mert durván sokan vannak és esélytelen, hogy elkerülje őket valaki.

Azt javaslom, hogy ne barátkozz ilyenekkel, fejleszd az emberismerő képességeid és azokat felhasználva találd meg az olyan embereket akik érdemesek a barátságodra. :)

Többet ne beszélj velük, ha valamilyen okból írna valamelyik csicskagyász írd vissza, hogy hagyjanak békén.

Bennem ezután élne a bosszúvágy, tuti elintézném, hogy a suli szégyenei legyenek amíg ki nem iratkoznak, de neked mégis azt javaslom, hogy ne csinálj semmit bosszúból, szimplán ignoráld őket, ez a legbékésebb megoldás. :)

2018. máj. 6. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!