Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a szerelmemnek hogy lenne e a barátnöm?
Ha egy vers keretein belül leírnád neki egy levélben, (esetleg facebookon) hogy mit érzel iránta?
2018. máj. 5. 22:02
Én és a párom anno úgy jöttünk össze, hogy az egy hónapnyi (hálistennek) antiromantikus randizgatás után megcsókolt.
Konkrétan nem lett kimondva, hogy együtt vagyunk, később fel is jött, hogy akkor mikor ünnepeljük a dolgokat, akkor beszéltük meg, hogy legyen az első csóktól.
2018. máj. 5. 22:03
3/10 A kérdező kommentje:
De ha nem Facebookon hanem személyesen szeretném elmondani?
Khm, ha vennél neki egy szál rózsát és azt átadva őszintén mindent elmondanál neki? (első voltam)
2018. máj. 5. 22:14
5/10 A kérdező kommentje:
Igen már csak az a kérdés, mert úgy gondoltam, hogy leírom neki a verset, beteszem a szekrényébe és ráírom hogy mikor találkozzunk vagy ilyesmi. Ilyennel kapcsolatban van valami tanácsod?
Szerintem teljesen jó ahogy gondolod. A verset a szekrényébe teszed egy szál rózsával és a dátummal, hogy mikor találkozzatok, adj meg egy helyszínt is és onanstól már eldől, hogy elmegy-e a találkára, de ha nem névnélkül írod, hanem tudja, hogy te írod, az még szerintem jó is, mert esetleg, ha nem jó neki az időpont akkor még szólni is tud és egyeztettek másikat, de ha később se jelentkezik akkor hát..:/ (Bocsi, ha kicsit értelmetlen vagy összeszedetlen, de nagyon fáradt vagyok, remélem nem gond és remélem kivehető amit mondani akarok:D )
2018. máj. 5. 23:06
7/10 A kérdező kommentje:
Teljesen értem nagyon köszi a tanácsot 😁
Nincs mit, örülök, hogy segítethettem, ha bármi kérdésed van még, írhatsz privátban nyugodtan^^
2018. máj. 5. 23:15
Ez az adj neki egy helyínt és időpontot csak azért rossz, mert ha tényleg nem ér rá éppen akkor, akkor te már tényleg a kosarat érzed, ill parázhatsz, hogy akkor ez most mit jelent. Amúgy sem szerencsés ilyen értelemben az első randi kapcsán ennyire kész tény elé állítani a másikat. A vers szekrénybe tételével az lehet a gond, hogy nem látod a fogadtatást, amúgy ha már odaadod egyből, akkor azt érdemes úgy, hogy találkozót kérsz tőle, és ha eljön, akkor adod oda neki. Ha meg nem akarja, akkor nem hozod magadat a szükségesnél kínosabb helyzetbe.
2018. máj. 5. 23:23
10/10 anonim válasza:
Semmilyen formában nem èrdemes elmondani neki, mert a kövi lesz a reakció:
Pár hónapig azt mondja:aha ok, ès kerüli a tèmát, míg te elhiszed hogy igen, ezazz megvan, ès ekkor este fèlhomályban facebookon ír ennyit: "bocs de nem tudom viszonozni az èrzèseidet szia", ès az egèsz kapcsolatnak vège van, újrapróbálkozni nemnis lehet. Mint amikor eltörik a fa esztergálás közbe, magyarán baszhatod.
Legjobb módszer ha folyamatosan elhívogatod randikra(pl moziba, fagyizni, stb..) ès egyszercsak leesik neki, megbèkèl vele, ès ő fogja megkèrdeni. Ezt tapasztalatból írom(a felsőt) 14/f
2018. máj. 15. 16:27
Kapcsolódó kérdések: