Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Szóval nekem tetszik egy nálam kicsivel fiatalabb fiú, és úgy vettem észre hogy én is neki de inkább kezdem az elejéről az egeszet:)

Szóval egy nap elmentünk anyáékkal egy strandra (épp akkor voltam új a suliban kb, 2 hónapja mentem oda) és találkoztunk és úgy nézett rám mint aki szellemet lát vagyis meglepődött (en nem tudtam hogy ő ki) és masnap a suliba ram mutatott az ujjaval a huganak mondta hogy nezd o az,

Abban a maradek par honapban nezett de en eszre sem vettem csak a vege fele.

Új tanév 8.-os lettem akkor mar nekem is nagyon tetszett , en is neztem ot szemeztunk meg minden fele , volt sok ilyen tortenet hogy megfordultam es epp bamult enegem,meg direkt korabban kon suliba mert csak 7:15 perckor engednek be es mindig ottvan 7 kor mint en es a baratnom :)

Szoval ugy dontottem hogy bejelolom facebookon csak egy volt a baj HOGY nem jelolt vissza :(((

Nagyon szomoru voltam de onnantol kezdve meg batrabb lett es nezett engem kicsit sem feltunoen haverjai mindig neznek engem de ugy hogy kozben ő is.

És most így par het van a sulibol es elballagok es soha tobbe nem fogom latni es nem tudom hogy hogyan felejtsem el vagy mit csinaljak:(

Szerintetek miert nem jelolt vissza?:(

2018. máj. 5. 07:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, van valakije, és az kérdőre vonná, ki is ez a másik csaj. Vagy átsiklott a bejelölés felett. Én pl soha nem jelölök vissza senkit, ha nincs róla használható kép. Amúgy nem sok minden utala arra, hogy szimpatikus lennél neki, az, hogy megbámul, még nem sokat jelent.
2018. máj. 5. 07:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Egy csomo dolgot nem mondtam el rola ami velem es o vele tortent

Mar ismer az egesz haverja(marmint ok is feltunoen viselkednek elottem meg lokdosik egyszer mondta az ebedlobe neki az egyik baratja hogy nezd itt a csajod es ram mutatott kicsit sem felrunoen es meg sok ilyen ,nagyon latszik rajta hogy zavarban van ha ott vagyok meg mindig ki ul az osztalyterem el a padra csak azert mert tudja hogy azon a folyoson lesz orank es kihivja a baratait is meg minden fele most ennyi jutott eszembe de meg eleg sok dolog volt igy

2018. máj. 5. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!