Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso szerelmem volt, hogy lepjek tul?
Figyelt kérdés
3 évig egyutt voltunk elott en meg baratok voltunk, egyutt nőttünk fel. Nekem mindenben o volt az elso es en is neki. Mindig is sokat veszekedtunk de az utobbi idobe nagyon, es akig tudtunk beszelni. Nem reg szakitottunk egy harom hetre kozbe o massal csokolozot es kavart..Most vege lett vegleg mert mar nem mukodik de nem birjuk ki egymas nelkul hogy ne beszeljunk viszont en tenyleg szenvedek rettenetesen es megint hazudot. Nem vagy 3 napja egyutt de ma irt es kerdeztem valamit es nem mondta el es mastol tudtam meg es ismer annyira ha igazat mond nem leszek duhos foleg kost. Elakarom felejteni hogy tul tudjak lepni. Kozbe van mas aki meg erdeklodik felem de igy nagyon nehez megnyilnom. Mit tudok csinalni? 17 evesek vagyunk mind a ketten2018. máj. 1. 14:41
1/2 anonim válasza:
Felejtsd ezt el , ennyi .
A másik srácnak mond el ezt, hogy nehéz most új kapcsolatba kezdeni, de szívesen beszélgetnèl vele , ennyi :)
ÈS NEM KÈREK PRIVÁTOT!
2/2 anonim válasza:
Az ido rendbehoz.
Probald elkerulni a lanyt, ha kell torold is le mindenhonnan.
Menj ki a barataiddal, bulizz, sportolj. Keress olyan tevekenysegeket, amik elterelik a figyelmedet rola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!