Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friend zone off! Hogyan lépjek ki a barát zónából?
Hogyan lépjek ki a barát zónából? Szerelmes vagyok egy lányba aki csak barátként tekint rám.. Ő tudja hogy meghalok érte.. Azt mondja inkább csak barát akar lenni de néha néha veszek észre jeleket.. Pl. Féltékenység de ez is csak úgy hogy mondtam neki hogy hajnalig chateltem ő pedig kérdezte hogy "kivel..." nem tudom hogy féltékenységre utal-e
Na mindegy is..
Azt szeretném hogy tippeket írjatok légyszives hogy hogyan jussak ki ebből és lehessen szerelem...
Régebben úgy volt hogy nem tudja mit érez!?
>>ő pedig kérdezte hogy "kivel..."<<
Ez csak egy egyszerű kérdés volt, mert érdekelte a válaszod. Rosszabb esetben játszadozik veled, húz, ugrat (=gonoszkodik), hogy úgy érezd, van esélyed.
Persze az is lehet, hogy csak ki akarja ugratni a nyulat a bokorból, és konkrétan azt várja, hogy kezdeményezz.
De a barát zónából szinte biztosan nem tudsz "beljebb" kerülni. Nyilván nem ezt szeretnéd olvasni, de szerintem nincs esélyed. Amit tenni tudsz, az annyi, hogy továbbra is a barátja maradsz, de nem nyomulsz, nem adod jelét annak, hogy szerelmes vagy. De ez szinte a lehetetlennel egyenlő, mert gyakorlatilag meg kell tagadnod önmagad. Asszisztálnod kell a kapcsolataihoz, a csalódásaihoz, a boldogságához (ami utóbbit ráadásul nem veled él át).Ha megtagadod önmagad, akkor szerepet játszol a lánynak. Ami szintén visszataszító lehet a számára.
Szóval... szerintem felejtsd el, és keress olyan lányt, aki szeret.
A kérdésedben le is írtad a megfejtést, lépj ki ebből a dologból, szakítsd meg vele a kapcsolatot. Mondd meg neki, hogy ez neked így a továbbiakban nem pálya, és ezért nem szándékozod vele tovább folytatni ezt a baráti viszont.
Fontos hogy észrevedd, hogy az ilyen barátságok nem valódi barátságok, hanem csak egyoldalúak, vagyis ő csak kihasznál téged ezzel a címszóval hogy "barátok". Ahogy a féltékenységszerűvel is csak magához akar láncolni.
Tudom nem egyszerű, de lépj túl ezen a lányon, és nyiss más lányok felé, ismerkedj, és meg fogsz ismerni egy nála sokkal jobbat idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!