Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unicorn Hunter kérdése:

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Van a legjobb fiú barátom és azt hiszem belezúgtam. Már csókoloztunk párszor. Ma is itt volt. Csókoloztunk és utána megkérdezte hogy mit érzek iránta. Mondtam hogy nem tudom kedvelem. Mondta hogy ő is kedvel de csak barátként és nem zavarja őt hogy ha smárolunk meg ilyesmi. De hogy a barátságunk most mennyire jo. Ez elég szarul esett. Nem tudom most ezt az egészet hova tegyem. Meg mondta hogy nem lenne szerencsés ha többet érzek iránta. De félek kezdek többet érezni. Most mit tegyek?

2018. ápr. 28. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát világos. Pont azt szeretné tőled, a nyitott kapcsolat, szexelne veled, de elkötelezni már nem kötelezné el magát melletted, ennyi.
2018. ápr. 29. 15:03
 12/12 anonim ***** válasza:
#10: Ez a srác egy oltári tapló... nem hogy nyitott kapcsolatot, de semmilyen kapcsolatot ne létesíts vele...
2018. ápr. 29. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!