Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Egy fiút már elég rég ismerek mert egy suliba járunk viszont ugy nagyon mostanában kezdtünk el beszélgetni. Elég jóba lettünk sokat hülyéskedünk. Előtte csak szivatott most hogy jobban megismertem kedvessebb sokkal. Viszont mikor oda jön mindig kezet akar fogni a hátamat simogatta mikor beszéltünk meg állandóan fogni akarja a kezem szóval mindig ha oda jön hozzám kéri hogy adjam oda a kezem. A múltkor nem akarta elengedni. Van barátnője de azzal hülyéskedett hogy miattam már teljesen idegen neki. Meg ha lehetne feleségül venne. Viszont szerintem azert nem szakithat a barátnöjével mert a vallása tiltja és a családj választotta neki. Viszont nem is akarom h szakítsanak mások kapcsolatába nem akarok belebonyolodi. De igy hogy folyamatosan fogdos egyre jobban kezdek vonzodni hozzá...
2018. ápr. 28. 03:08
 1/1 AndrejjaMarijann válasza:
Van neki barátnője, neked meg olyan szépeket mond, amiket csak akar. Nem akar tőled semmi komolyat, mellesleg a barátnője háta mögött fogdossa a kezed. A sokat emlegetett kérdés: te hogyan éreznéd magad, ha ezt tenné melletted? Tetszel neki, de ne dőlj be, ne hagyd magad! Olyannak hagyd magad, akinek nincsen más, aki csak téged akar! Lesz még sok ilyen komolytalan nőcsábász az életedben, de csalódást fog okozni mind.
2018. ápr. 28. 08:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!