Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nektek tetszene egy ilyen csaj? 17/L

Figyelt kérdés

Visszafogott, szerény, komoly, csendes, megfontolt, megértő,segítőkész aki inkabb az észérvekre támaszkodik. Nem enged közel magához akarkit DE akit megszeret az mindig szâmíthat rá még hajnali háromkor is. Elég Szenvedélyes szerető vagyok :D Nagyon szeretek beszélgetni, inkább komolyabb, mélyebb témákról, de értékelem a humort:D

Kreativ vagyok és mindenben a művészetet keresem.

Én vagyok akinek mindig lehet számitani az őszinte véleményére/kritikáira, melyeknek célja esküszöm csak az emberek fejlődés útjára való terelése lenne, de sokan ezt előszeretettel félreéltelmezik és vérig sértődnek :D

Szerintem ami szexi a humorérzék, az intelligencia, a beszélgetések, és ha valaki nem akar beleolvadni a tömegbe és bátran,őszintén, szabadon mer önmaga lenni.

2018. ápr. 27. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen. :)
2018. ápr. 27. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen.:)

24/f

2018. ápr. 27. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó 2 sor az, ami miatt azt hiszem, hogy szimpatikus lettél - csak így elsőre is. :D

18F

2018. ápr. 27. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:
Persze ;)
2018. ápr. 27. 22:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon!
2018. ápr. 27. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Szopóálarccal elmenne 😃
2018. ápr. 27. 23:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tetszene,de nincs egy rossz tulajdonságod sem? :D 17/F
2018. ápr. 27. 23:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Mindez rám is igaz...vagyis majdnem mind. Aki ismer az tudja. Rossz tulajdonság nálam a kinézet, szóval ott bukik el az egész :D
2018. ápr. 28. 00:03
 9/14 A kérdező kommentje:

Rossz tulajdonság pl. hogy szétszórt vagyok, egyszerre túl sok felé irányulnak gondolataim, szeretem a kreativ káoszt

Illetve a kritikus természetetem :D

A kákán is csomót keresek ami néha idegesíti a környezetem. De a saját szememben is észreveszem a gerendát, mert azért az feltűnő. Ezzel arra utalnék hogy nem csak másokat szivatok az éles szavaimmal, de önmagamat is. Néha ezt szenvedélyesen űzöm, szândékosan nyomott hangulatot teremtve.

2018. ápr. 28. 08:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Csak dicséred magad..
2018. ápr. 28. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!