Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek tetszene egy ilyen csaj? 17/L
Visszafogott, szerény, komoly, csendes, megfontolt, megértő,segítőkész aki inkabb az észérvekre támaszkodik. Nem enged közel magához akarkit DE akit megszeret az mindig szâmíthat rá még hajnali háromkor is. Elég Szenvedélyes szerető vagyok :D Nagyon szeretek beszélgetni, inkább komolyabb, mélyebb témákról, de értékelem a humort:D
Kreativ vagyok és mindenben a művészetet keresem.
Én vagyok akinek mindig lehet számitani az őszinte véleményére/kritikáira, melyeknek célja esküszöm csak az emberek fejlődés útjára való terelése lenne, de sokan ezt előszeretettel félreéltelmezik és vérig sértődnek :D
Szerintem ami szexi a humorérzék, az intelligencia, a beszélgetések, és ha valaki nem akar beleolvadni a tömegbe és bátran,őszintén, szabadon mer önmaga lenni.
Az utolsó 2 sor az, ami miatt azt hiszem, hogy szimpatikus lettél - csak így elsőre is. :D
18F
Rossz tulajdonság pl. hogy szétszórt vagyok, egyszerre túl sok felé irányulnak gondolataim, szeretem a kreativ káoszt
Illetve a kritikus természetetem :D
A kákán is csomót keresek ami néha idegesíti a környezetem. De a saját szememben is észreveszem a gerendát, mert azért az feltűnő. Ezzel arra utalnék hogy nem csak másokat szivatok az éles szavaimmal, de önmagamat is. Néha ezt szenvedélyesen űzöm, szândékosan nyomott hangulatot teremtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!