Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok nekem segíteni sűrgősen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem segíteni sűrgősen?

Figyelt kérdés

Sziasztok vam egy lány aki nekem nagyon tetszik

Ő 15 én 17

Mikor elmegyünk egymás mellett köszönünk egymásnak

Tudnátok segíteni hogy hogyan kezdjek el vele beszélgetni facebookon

Remélem tudtok segíteni mert én tényleg szeretem őt csak nemtudom hogyan kezdjek beszélgetni vele

Mit tudtok tanácsolni

2018. ápr. 24. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát először kezdj el sablon témákat felhozni. Ha eljutottatok az advanced állapotba, akkor már kezdjetsz mélyebb témákat is feszegetni.

Kezdetnek, ha egy suliba jártok, akkor beszélhettek tanárokról, iskoláról stb...

Egyébként kezdj el vele szemezni. Abból sok minden ki tud derülni. Csak tarts vele szemkontaktust először. Ja és a legfontosabb, hogy ne valld be neki az érzéseidet. Legalábbis még ne. Hívd el randira, esetleg még több randira és majd kialakul.

2018. ápr. 24. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Kezdj el szavakat kifosni a szádon és már is beszélgetsz vele...
2018. ápr. 25. 12:13
 3/4 anonim válasza:
Hirtelen nem tudom mit csinálj... de azt igen mit ne... ne siesd el a dolgokat hanem lassan közelíts(ez minden lanynal így van) ne legyen perverz vagy esetleg sértő olyanokat kérdezz amihez ő is hozzá tud szólni.
2018. ápr. 27. 17:36
 4/4 anonim válasza:
Miért pont facebookon? Tudom hogy írva merészebb az ember, de ha találkoztok jobb személyesen.
2018. máj. 17. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!