Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érez irántam az exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam az exem?

Figyelt kérdés
Mikor még friss volt a kapcsolatom a fiúmmal, az exem rám írt, hogy sok sikert kíván hozzá, aztán írogattunk még egy ideig. Furcsa volt, rögtön válaszolt mindenre, pedig ilyen még akkor sem volt, mikor együtt voltunk! Sokan mondták, hogy biztos féltékeny. A barátnőm mondta, hogy mikor megöleltem a fiúmat, akkor elég szúrós szemekkel nézett ránk. Sokszor néz engem, ma is olyan szomorúan nézett rám... Őszinte leszek... Nagyon szeretem még mindig és hiányzik. :( A mostani barátom iránt már nem sokat érzek. A barátaimra nem nagyon tudok számítani, mindenki csak tömi a fejem! Szeretnék újra összejönni az exemmel! Szerintetek ő mit érezhet irántam? Mi tévő legyek?
2018. ápr. 24. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:

hogyan szakítottatok? mert ha pl megcsalt akkor az faj neki hogy már túl leptel rajta és nem az ő ,,játékszere vagy"

de a leírásod alapján biztos tényleg féltékeny és vissza akar kapni

2018. ápr. 24. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem, mert nem szeretett már.
2018. ápr. 24. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom mit érez, de a mostani barátoddal szakíts :D
2018. ápr. 29. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Már megoldódott minden! :D De köszönöm a választ! :D
2018. ápr. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!