Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az Baj? . Többi lent :D

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válasz01ado kérdése:

Az Baj? . Többi lent :D

Figyelt kérdés
ő szeret engem már be is valotta ....énis szeretem de én konkrétan nem tudom mit tegyek ....már válaszoltam neki ...az tök mindegy hogy mit ...de egyszerüen nem tudom mit tegyek ...SEGITSETEK!
2018. ápr. 23. 16:52
 1/4 Nem lopott válasza:
Beszéld meg vele őszintén a dolgaidat. Vagy anyádékat kérdezd meg, ők is voltak ugyanannyi idősek mint te. Sok szerencsét a továbbiakban
2018. ápr. 23. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Helószia én is szeretlek járunk?
2018. ápr. 23. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jo h tudjatok egymásról h tobb mint szimpatikusak vagytok. Persze ez nem azt jelenti h egyből mar a kapcsolat közepébe kell vágni es csókolózni meg stb... Ne ezt várd el magadtól! Csak beszelgessetek minél tobbet es tobbet es tobbet. Természetes h a valóságban es ne facen. Nézz a szemébe mosolyogj ra legyle vele kedves es figyelj arra amit mond. Lenyeg h megismerd jobban es elerd azt h teljes mértékben bízzon benned es személyes dolgokat is megtudjo/megtudják osztani vele. Miután jol megismertetek egymást es nem érzitek zavarban magatok egymás mellett a sok eggyutt töltött ido utan. Szoval csak ennyit kell tenned.. Beszélgetni vele es megismerni, minden mas magától fog menni.
2018. ápr. 23. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég bajaz!
2018. ápr. 23. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!