Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bevalljam neki?
Figyelt kérdés
Táncon mindig vele táncolok. Sokat beszélgetünk, s rengeteget lógunk együtt. Tesz néha utalásokat arra, hogy bejövök neki. Nem tudom, hogy mit tegyek.
Soha nem volt még barátom. Nem tudom mit tegyek.
Értelmes válaszokat várok. Trollok is jöhetnek, csak akkor lefalább merjék ide kiírni amit gondolnak, ne pedig privátba pattogjanak!😊🙂😊😊
2018. ápr. 22. 20:43
2/5 A kérdező kommentje:
Legalább* bocsánat elírtam. :)
2018. ápr. 22. 20:54
3/5 anonim válasza:
Nagyon aranyosan megtudod ezt te oldani!! Mikor tancoltok kozben halkan beszelgessetek de ugy h mas ne halja h miril beszélgettek. Próbáld a tenat terelgetni a kettotok kapcsolata fele es suttogd neki meg h szereted es fontos a számodra. Ez azert nagyon oda b*.Szerintem nem fog tudni hirtelen mit kezdeni a dologgal, de ki tudja lehet a nyakadba ufrik örömében. Ne ilyedj meg a ez utan nehezebben szol hozzád vagy nem meri felvenni a szemkontaktust vagy nemet mond. Egyszeruen csak lehetséges h nem tudja hirtelennyeben hogyan kezelni a helyzetet. De biztos vagyok benne h nagyon fog neki urulni es otgob majd kiugrik majd a bőréből annyira boldog lesz. Ne szalaszd el ezt a jo esélyt, mindjart itt az ev vege.!! Ha nagyon merész vagy akkor egyszeruen le is kaphatod tánc kozben, bar szerintem többre értékeli azt ha azbelobb elmondottak szerint teszed meg. Sok sikert ha kérdésed van akkor irj. Ja meg annyit h ne ide irj hanem privibe mertbugy fogom latni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem az utolso tanckor az óra végén, mikor vele táncolsz súgt halkan a fülébe h szereted vagy h nagyon sexy volt ma!
Egyszerre vagy vagány és sexy is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!