Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? Többi lennt

Figyelt kérdés
Szval van egy fiu akivel egy suliba es zenekarra jarunk,tudom,hogy regebben tetszettem neki(karacsony korul) viszont most mar nemtudom eldonteni,voltunk a zenekarral egy haromnapos programom ahol ugye ivott sokat es megtudtam par dolgot rola,aztan tobbet voltunk eggyutt meg direkt beult mellem meg egy masik baratnom melle. Mikor reszeg volt tobbet nezett ram mint szokott es tobbet is beszeltunk plusz kaptam tole valamit. A masik baratnom sokkal kommunikativabb es jobban tud vele beszelgetni plusz a fiu sokkal tobbszor nez ra de mikor reszeg volt forditva volt ez.Elegem van mar mert teljesen ketertelmu jelek vannak,es a masik baratnom is nyomulosabb. Felek i tetszik,neki vagy lgalabbis nem en. Szerintetek? Elore is koszi a valaszokat 16/L( a fiu idosebb)

2018. ápr. 22. 15:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Annyi meg hogy vannak jelek,szemezes meg minden de teleht ez csak barati,vagy a fiurol hallottam h mindenkit nez
2018. ápr. 22. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nehogy már egy normális fiút keress, inkább egy olyat, aki 16 bebaxik, úgy-úgy, ízléses vagy.
2018. ápr. 22. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó oké, nem 16 éves, de a lényeg ugyanaz.
2018. ápr. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!