Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tetszhetnék valakinek?
Már minden osztálytársamnak tetszik valaki, kivéve nekem és bátyámnak. Nagyon szeretném ha valakinek tetszenék.. Ha lenne egy barátom.. Múltkor az unokatestvérem megkrdezte, hogy van-e barátom, én meg mondtam, hogy nem... :\
A fiú osztálytársaimban csak úgy maradtam meg, mint „az a vad lány, aki még nem is szép”..
#19: És a saját környezetünk csak egy osztály lehet,persze...
Arra gondolunk itt,hogy semmi nem garantálja,hogy ők házastársak lesznek, vagy hogy csak gimi után szakítanak. Ha tegyük fel, valakik összejönnek 10. osztályban, fél évre rá szakítanak, akkor másfél-két évig egymást képét kell bámulniuk, megnehezítve a saját dolgukat, megnezehítve azt,hogy minél gyorsabban feldolgozzák és tovább tudjanak lépni. Így hát ha valaki nem érez ellenállhatatlan vágyat arra,hogy az osztályában szerezzen valakit,jobb,ha nem teszi azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!