Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tetszhetnék valakinek?
Már minden osztálytársamnak tetszik valaki, kivéve nekem és bátyámnak. Nagyon szeretném ha valakinek tetszenék.. Ha lenne egy barátom.. Múltkor az unokatestvérem megkrdezte, hogy van-e barátom, én meg mondtam, hogy nem... :\
A fiú osztálytársaimban csak úgy maradtam meg, mint „az a vad lány, aki még nem is szép”..
#10válaszoló
Najooooo😂😂xd
Szerintem ki kell adni egy ilyen néven futó könyvet "A vad lány" szerintem mindent visz haha😅😉
A "házinyúlra nem lövünk" a világ egyik legnagyobb baromsága! Ne hallgass azokra a gyáva emberekre, akik esetleg egy csodálatos házasságot dobnak el amiatt, hogy "jaj istenem, mit fog szólni ehhez a pistajóska?".
Anyámék a gimiben ismerkedtek meg és 30 éve boldog házasok, tehát én sehol nem lennék, ha a "házinyúlra..."-féle maszlagot megeszik.
# 17 Hülyeség! Nem egy ismerősöm jár a saját osztálytársával, és mindenki pont tojik a dologra körülöttük! Miért is kéne, hogy ez probléma legyen bárkinek is?
Az emberek általában értelemszerűen a legelérhetőbb helyről, a saját környezetükből választanak partnert, tehát ha a házinyuszis hülyeség alapján már kipusztult volna az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!