Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel mit kezdjek? Nagyon idegesítő.
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki 2 évvel fiatalabb nálam és tetszek neki. De ő nekem nem és nagyon idegesít hogy egyfolytában szivecskéket meg ilyen szarságokkal zaklat.. leakarom koptatni de az a baj hogy anyukám főnökének a gyereke és nem kéne megbánatanom kérlek segítsetek....2018. ápr. 20. 19:09
1/9 anonim válasza:
Ignoráld. Egy idő után rá fog unni.
2/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam mostanában csak megnézem mit írt és nem írok rá semmit de olyanokat ír hogy hmm? Miért nem írsz?? Itt vagy?? És nagyon idegesítő ha tehetném megmondanám neki hogy hagyjon békén de nem lehet sajnos és már kezd az agyamra menni...
2018. ápr. 20. 19:36
3/9 anonim válasza:
Egyszerűbb ha meg sem nézed. Lenémítod a beszélgetést, és tudomást se veszel róla.
4/9 anonim válasza:
Ird le neki kedvesen, hogy nem erdeklodsz fele. Persze, nehez lesz neki feldolgozni, de az apja ezert nem hiszem, hogy kbaszna anyuddal azert, mert neked nem tetszik a fia😂 Felnott emberek megertik majd, max a fiu magaba szall
5/9 anonim válasza:
"... ha tehetném megmondanám neki hogy hagyjon békén de nem lehet sajnos és már kezd az agyamra menni..."
Miért is? Meg lehet mondani értelmes ember módjára is, ha abból nem ért, akkor némítsd a beszélgetést vagy tiltsd le.
6/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam mostanában csak megnézem mit írt és nem írok rá semmit de olyanokat ír hogy hmm? Miért nem írsz?? Itt vagy?? És nagyon idegesítő ha tehetném megmondanám neki hogy hagyjon békén de nem lehet sajnos és már kezd az agyamra menni...
2018. ápr. 20. 20:05
7/9 A kérdező kommentje:
Upsz 2x írtam ki xd
2018. ápr. 20. 20:07
8/9 anonim válasza:
Szépen is le lehet ezt írni.
Anyukád és a főnöke is felnőtt ember. Nem gondolom,hogy ebből gondja lesz. De ha jó viszonyod Anyukáddal,akkor mond el neki és kérdezd meg,hogy mit gondol.
9/9 A kérdező kommentje:
Megoldottam némítottam az üzeneteit így nem kapok értesítés hála Istennek aki ezt kitalálta😂😂
2018. ápr. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!