Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Foglalkozzak vele meg vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkozzak vele meg vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy nalam idosebb fiuba. O 19 en 14. Ugy erzem, hogy tetszem neki, de megse ir. Altalaban en irok neki. Pedig egyik baratom mondta, aki neki mondta, hogy tetszem neki. Akkor miert nem ir ram, miert nem foglalkozik velem? Mikor en kezdemenyezek, tok jol elbeszelgetunk de aztan valahogy ez abbamarad. Mar volt ra pelda, hogy o irt ram, de nem sokszor. Amugy fuckboy, de valahogy nem tud erdekelni:/ rengeteg lany baratja is van. Nem tudom, egyszeruen nem ertem a logikajat.. nem akar tolem semmit a korom miatt? Rakerdezni nem merek.. Hagyjam szerintetek vagy irjak neki?
2018. ápr. 18. 09:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy fuckboy-e meg. Miikor eloben talalkoztunk eloszor komoly dolgokrol is beszelgettunk es nem lattam semmifele rosszindulatusagot rajta. Meg amugy nem csak ketten voltunk, hanem tarsasagban. Az teny h szeret bulizni, meg dolgokat kiprobalni, de melyik fiatal nem? Egyszeruen jolerzem magamat vele. Azt se akarja, hogy cigizzek, mert van mikor elszivok napi egy szalat (de azt se minden nap) es kiveszi a kezembol es elszivja helyettem. Lehet hogy o inkabb a huganak tekint ezert probal igy “vedeni”. Csak a baj ugye hogy en meg nem ugy nezek ra. Mar viszonylag regota ismerem de csak mostanaban kezdtem erezni iranta valamit. Es most erzem azt h kezdek eltavolodni tole. Pedig nem akarok

Nem merem neki bevallani, mert ha o meg nem igy erez es mondjuk egy pletyka volt h tetszek neki akkor ego lenne utana vele beszelni/lenni. A korkulonbsegrol meg annyir, hogy senki se nezne ki belolem a 14 eves kortxd mindenki 16-18 nak nez tehat nem vagyok egy kislanyos (de nem is ribisen oltozkodom, mielott valaki felreertene, sminket pedig alig hasznalok)

2018. ápr. 18. 12:15
 12/20 A kérdező kommentje:
Amugy meg ha tenyleg hianyzom neki akkor majd ir you are right
2018. ápr. 18. 12:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#5 és #7 vagyok

Te most próbálsz minket meggyőzni arról, hogy valószínűleg mégis csak van esélyed komoly kapcsolatra és szerelemre találni a srácnál

Csak azt nem értem, akkor minek teszel fel ide ilyen kérdést, ha úgyis azt szeretnéd, hogy azt írjuk amit hallani akarsz?

Nem látsz a rózsaszín ködtől, de mindenki a saját hibájából tanul a leginkább

2018. ápr. 18. 12:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakadj le kicsit a faceről, instáról, MTV-ről meg a többi szemétről, ahonnan összekapartad a sekélyes személyiséged, mert így tényleg csak drogos "fuckboyoknak" fogsz kelleni 1-1 éjszakára.
2018. ápr. 18. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"senki se nezne ki belolem a 14 eves kortxd mindenki 16-18 nak nez tehat nem vagyok egy kislanyos"

Ne aggódj, az összes 14 éves kislány ugyanezt gondolja magáról, de nem így van, megnyugtatlak.

2018. ápr. 18. 13:30
 16/20 Singularity_amusing ***** válasza:
100%
Ahogy látom felesleges bármit is írni, te már eldöntötted magadban hogy mit akarsz. Menj oda, mond meg neki mit akarsz. Utána lefektet párszor, játszadozik veled, majd érzelmi nyomorékká tesz. Jól hangzik, sok szerencsét hozzá.
2018. ápr. 18. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Es mi van akkor, ha nem nezel ki 14 evesnek? Agyilag ugyse vagy tobb, legalabbis az irasodbol ezt vettem le. Naiv vagy, eretlen, de nyugodtan dolj be a fiunak, majd ha 1 honap mulva kisirt szemekkel kelsz es alszol el (miatta), akkor jusson eszedbe, hanyan mondtak, hogy inkabb hanyagold ot.❤️
2018. ápr. 18. 19:17
 18/20 anonim válasza:
51%
Kik vagytok ti? Idejöttök, és elkezditek beadagolni egy 14 éves lánynak, hogy konkrétan ne is reménykedjen? Milyen emberek vagytok? Ha csalódik, akkor csalódik, de azért nem kéne elvenni minden bizalmát. Látjátok, hogy ő sem biztos a helyzetben, miért kell támadni?
2018. ápr. 19. 06:59
 19/20 anonim válasza:
33%
Ha van erről egy negatív véleményetek, azt normálisan fogalmazzátok meg! De az itteni emberek annyira tapintatlanok, hogy az hihetetlen.
2018. ápr. 19. 07:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Édesem ilyen valojaban nincs hogy fuckboy, es inkabb ne is terjeszd, fiatal vagy te meg az ilyenhez. Olyan van hogy a fiu nem tudja mihez kezdjen ferfiassagaval, ezert fut fat legyet meg akar hoditani. Ertheto ha tetszik, mert vagany es felnezel ra ezert, lehet hogy jo csavo. Ram is hittek mar, ahogy te mondod fuckboy vagyok, de en nem szeretem a lanyokat athintaztatni. Nem tudom mibol gondolod, hogy o az.
2018. ápr. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!