Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srácnak bejön ha egy lány fiúsabb?
Két bátyám van és ez nagyban közre játszik a kinézetemben stílusomban, ez baj?
Kinézet.:
- Alacsony (154cm), váll felé érő enyhén kócos/ hullámos haj, borostyán színű szemek és szeplők
Személyiség.:
- Határozott, makacs, szétszórt, életvidám, humanista, indokolatlanul lelkes
Érdeklődésikör.:
- Imádok focizni, testvéreimmel mindig videójátékozunk (GTA, Ghost, PubG...stb), nagyon szeretem a rock-ot (Grenn day <3) és az elektronikus zenéket, kedvenc elfoglaltságom a rajzolás (tetováló akarok lenni)
Öltözködés.:
- Kockásing, tornacsuka, fekete/ okker sárga trikó, bő szabású pulcsik feszülős farmer, és ilyenek
Biztos van a környezetedben olyan, akinek tetszel :) De szerintem túl fiatal vagy még ehhez :) NEhogy kihasználjanak (osztálytársaim versenyt űznek belőle, hogy ki tud több fiatal kiscsajt megfektetni, akik még semmit nem értenek az egészhez és pár jó szó elég nekik...)
18F
Nekem pl alapból egy jó pont ha játszik pc-n vagy bármin, mert munkám mellett én nagyon soat csinálom és el sem tudnék képzelni magam mellé olyat akit egyik sem érdekli.
Kérdésedre válaszolva: Igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!