Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire még sosem éreztem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire még sosem éreztem magam elárulva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt együtt voltam egy sráccal, csúnya véget ért, másfél évig nem is beszéltünk utána, de aztán kb 1-fél éve jóban vagyunk (voltunk), mondhatni legjobb barátok.. viszont én azóta is ugyanannyira szeretem, azóta is próbálom visszaszerezni őt. Bármi van én ott vagyok neki, és a múltkor áthívott magához, a legjobb barátnőm kisírta, hogy jöhessen velem, elég jól szórakoztunk, majd megcsókolt. Többször is. Aztán őt is.. ez napokon át így ment, legjobb barátnőmmel is kavart meg velem is. Az lett a vége, hogy összejöttek, pedig akkor ismerték meg egymást. Mindketten tudták, hogy szeretem a srácot, barátnőmnek 2 éven át sírtam miatta kb minden nap, mindig próbált segíteni és tanácsokat adni... erre ezt csinálta, pedig tudta hogy milyen lesz nekem. Hetek óta szarul vagyok emiatt, fáj az árulás és a csalódás, és emellett nagyon hiányoznak az életemből (mindkettővel megszakítottam a kapcsolatot, hátha könnyebb lesz továbblépnem)... viszont egy cseppet sem érzem magam jobban, éveken át csak ő volt, aki miatt érdemes volt felkelnem, aki miatt reménykedtem, és úgy értem, mindent elvettek tőlem... nem találok értelmet az életemben, ez volt az utolsó csepp... segítsetek.. 19l
2018. ápr. 15. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha ez megnyugtat lesz ez még szarabb is :D.

Ezen meg túlleszel, idő.

2018. ápr. 15. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Az emberek alapvetően nem változnak, jól tetted, hogy megszakítottad velük a kapcsolatot, így nem rabolják az idődet. Sajnos kiheverni több idő is lehet, mint amennyi időn keresztül ismerted, de véletlenül se fogadd vissza őket. Majd jönni fog helyettük más, az élet úgyis ad.

Sajnos ilyenen a legtöbben átesünk.

2018. ápr. 15. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jól tetted hogy megszakítottad velük a kapcsolatot. Ha a barátnőd lett volna akkor nem jön össza valakivel aki tudja hogy ennyit jelent neked. A fiú pedig egy szemétláda...nem elég hogy a te agyadat húzta még össze is jön a legjobb barátnőddel..tudom hogy nagyon fáj de idővel elmúlik. Kitartást neked.
2018. ápr. 15. 19:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:/
2018. ápr. 15. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

Viszont magadba ne roskadj, ha szeretnéd kiönteni a lelked, nyugodtan leírhatod privátban akár nekem, de szerintem bárki másnak is.

#2 voltam

2018. ápr. 15. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!