Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változhatott meg? Az elején úgy éreztem tetszem neki, most meg mintha teljesen hidegen hagynám.
Más lány szerintem.
Lehet csak meghúzni akart, látta hogy nem megy , ez lett a vége :)
Szia.
Nálam is nagyjából ilyen a helyzet.
Sokat gondolkodtam azon vajon miért lehet, hogy már nem keres stb.pedig régebben 3 órákat beszéltünk.
Én végül arra jutottam, hogy ahogy kezdett megismerni ,nem teljesen olyannak talált amilyen az elképzelése volt.
Igazából én próbálom elfelejteni és nem odafigyelni arra , hogy ez így alakult.
Persze ez előtt az állapot előtt én sem akartam annyiban hagyni,de az , hogy az ember éjjel nappal ezen töri a fejét , eléggé haza tud vágni valakit.
Úgyhogy szerintem határozd el ha keres/próbál javítani a kapcsolatotokon akkor oké ,de te ne agyal ezen sokat inkább lógj a barátaiddal vagy keress hobbit (ha esetleg nincs).
Én ezt teszem és kissebb nagyobb sikerrel össze is jön , úgyhogy kitartást.
16/L
Van aki csak szórakozásból önbizalom növelés céljából teszi,de lehet ,hogy tényleg bír csak barátkén.
De akár lehet az is,hogy cdak nagyon elfoglalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!