Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egd fiú, szerintetek mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon jól néz ki, de kissé szűkszavú, viszont nyugodt és odafigyelő. Nem beszélgettem vele még. Viszont van több lány barátja, péntekenként buliba is szokott menni (én nem fogok odamenni, mert nem vagyok bulizós, ezt ne is mondjátok). Viszont szeretném jobban megismerni, esetleg elhívni valahova majd. Van egy közös óránk, ami első óra. Mi lenne ha bemennék korábban, és elkezdenék beszélgetni vele? És miket mondjak neki ill. kérdezzek tőle? Hogy hívjam el valahova?
17/L, 17/F
2018. ápr. 13. 18:02
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és vannak közös ismerőseink, még pedig 2 osztálytársam, de őket nem nagyon bírom, és ez kölcsönös. Az egyik csaj folyton rajta lóg ha csak tud.
2018. ápr. 13. 18:05
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó ötlet. Kérdezz valami olyasmit hogy hogy van, beszéljetek az óráról, a suliról és ha úgy látod hogy vevő a dologra akkor egy kis idő után hívd el valahová.
3/6 anonim válasza:
először esetleg fejtsd ki a véleményedet pl a tanarról aki tartja az órát
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nem gáz, hogy a lány hívja el a fiút?
2018. ápr. 13. 18:27
5/6 anonim válasza:
Manapság már nincs ezzel baj. Nekem tuti nem lenne bátorságom és ezt irigylem is belőled. Sok sikert hozzá. 😊😊
6/6 anonim válasza:
Ülj az ölébe,és ha feláll neki akkor tetszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!