Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem volt/nincs szerelmi/sze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem volt/nincs szerelmi/szexuális életem akkor kimaradok a jóból?

Figyelt kérdés
17F

2018. ápr. 10. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugi. 20 vagyok, szerelmi életem nem volt és úgy néz ki nem is lesz. A legtöbb amit egy csaj csinált eddig velem az az ölelés. Szóval nefélj, van időd.
2018. ápr. 10. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:

17 vagyok és tudod mit? Vannak más jó dolgok az életemben, hiába nem volt még részem ezekben.

17/L

2018. ápr. 10. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Még előtted áll annyi év (remélhetőleg), hogy mindezt bepótold, szóval fel a fejjel, nem maradtál le semmiről! :) Nekem sem volt még párkapcsolatom és valószínűnek tartom, hogy eddig még csak soha nem is keltettem fel egy fiúnak sem az érdeklődését. Néha rossz érzés persze, főleg amikor látom, hogy körülöttem milyen sokan boldogok együtt a párjukkal, de bízom benne, hogy ami késik nem múlik. :)
2018. ápr. 10. 21:02
 4/7 János Gilján ***** válasza:
Ha szeretnél szerelmi/szexuális életet, akkor tegyél érte, teremtsd meg magadnak. Nagyszerű érzés, ha van egy olyan párod, aki valóban ki tud egészíteni téged, de nem könnyű megtalálni. Nekem 14 évesen volt először kapcsolatom, de csak 26 éves koromra találtam meg azt a lányt, akit végül feleségül is vettem. 12 éve vagyunk együtt, most vagyok 38, a párom ősszel lesz 35.
2018. ápr. 11. 09:16
 5/7 anonim válasza:
Ráérsz vele. Szerintem még elég korai, hogy ezt elkezd. Még ha betöltöd a 18-at akkor is elég korai. Nem maradsz ki semmi jóból, érdemes vele várni. Főleg azért, mert előbb érdemes egy megfelelő partner keresni, akiben megbízol, akit szeretsz is. Ha érzelmek nélkül kezdesz szexet utána akár mély depresszióba is eshetsz.
2018. ápr. 11. 17:24
 6/7 at__us válasza:

Sajnos 17 évesen még sok ember (leginkább fiú)

nem él át ezen a téren egy kis pettingen túl semmit.

Koncentrálj szerintem inkább a tanulás, karrier és

hasonló dolgokra!

Én is azt teszem, és megmondom őszintén most egy ideje

nem érdekelnek a csajok, vagy legalábbis nem teszek félre semmit úgy értük, mint ahogy azt a mostani társadalmi norma elvárná.

Szerintem nem maradsz ki a jóból, majd később azt bepótolod!

24/F

2018. ápr. 18. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
#1 Én 21 vagyok és még megse ölelt egyse.
2018. ápr. 18. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!