Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dylosittes kérdése:
Tetszik egy fiú akinek nagy valószínűséggel más tetszik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiúval körülbelül 2 hónapja beszélünk.Ő 17 éves én 14.Nagyon jól kijövünk egymással,egyszer találkoztunk.Elvileg tetszik neki egy lány,de nincs köztük igazából semmi.Én többet szeretnék tőle.Hogy adjam a tudatára ezt?Néha ad olyan jeleket mintha ő is többet akarna.Valaki?És ezek a leoltók kérlek hagyjanak2018. ápr. 8. 23:47
1/2 anonim válasza:
"Dylosittes" névvel biztos lány vagy?😅
Vagy csak a pontokat gyűjtöd be a kérdésért?🤔
2/2 anonim válasza:
Szerintem beszélj többet vele, ismerd meg jobban, írj rá sokat, tedd féltékennyé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!