Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a barátom nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom nem hisz nekem? 17l

Figyelt kérdés
Régen megbántottam mert hazudtam neki többször. Kibékültünk és most újra együtt vagyunk. Nagyon sokszor bocsánatot kértem tőle amiért megbántottam. Megbocsátott, de most van hogy egy szavamat se hiszi és mindig bizonyítékot kér. Hogy mondjam el neki hogy nagyon szeretem és hogy felejtse el a múltat? Nagyon szeretem és télleg nem tennék vele olyen még egyszer
2018. ápr. 5. 11:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Olyat*
2018. ápr. 5. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát,megértem őt..aki egyszer hazudik az többször is fog általában.

Ezt magadnak köszönheted,akkor kellett volna erre gondolni amikor hazudtál neki.

2018. ápr. 5. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz egy ember bizalmat vissza nyerni...talán nem is fog menni.

Miket hazudtál neki?

2018. ápr. 5. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd el. Ha valaki egyszer hazudik, utána minden szavát megkérdőjelezi a másik, te pedig többször is megtetted... minél jobban erőlteted ezt a bizonyítási dolgot, annál erőltetettebb lesz az egész kapcsolat. Ha oda a bizalom nem lehet sok mindent csinálni, főleg ha barátodban mély sebet hagytál nem fog visszajönni csettintésre.
2018. ápr. 5. 12:36
 5/6 anonim válasza:
Hazudsz neki és még ostoba is vagy. Ha 1-2 szóval vissza lehetne szerezni egy eljátszott bizalmat, akkor túl egyszerű lenne a világ, nem gondolod? Valóban az lenne a legjobb döntése, ha elfelejti a múltat veled együtt., de ha ő is ostoba akkor veled marad.
2018. ápr. 5. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
38 évesen csak azt mondhatom neked, hogy szerintem bármennyire is próbálják az emberek magukkal és másokkal is elhitetni az ellenkezőjét, valljuk be tiszta lap nincs,főleg bizalmi téren. Sajnos sok meló lesz visszanyerni a barátod bizalmát, de még ha sikerül is, sosem lesz olyan a dolog, mint azelőtt.
2018. ápr. 7. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!