Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom nem hisz nekem. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem hisz nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt rám írt egy fiú (Zoli) majd teljesen átlagos dolgokról beszeltunk,de nem sejtettem,hogy többet is akar tőlem. A barátom pont akkor vette a kezébe a telefonom amikor a Zoli írta hogy találkozni akart volna velem és a barátom válaszolt neki hogy hagyjon engem mert már kapcsolatban vagyok,de a Zoli nem kérdezte ezt tőlem meg. Majd ma lett egy hatalmas balhé mivel a barátom haverja ismeri ezt a Zoli gyereket aki azt mondta neki hogy én azt állítottam hogy nincsen barátom és bevállalós vagyok és még látta is a beszelgetest csak nem ertem hogy amikor ilyenekrol nem volt szo(?) És a barátom nem hisz nekem teljesen jogosan hiszen hiába bizonyítom azt hogy ez nem igaz de nem hisz nekem és azt hiszi hogy kitoroltem azt a részt a beszélgetésben ahol erről szó van és a Zoli szét akar minket szedni.. 2eve leszünk egyutt de valamiért a haverjainak jobban hisz.. mit tehetnék?

2016. jún. 2. 18:52
 1/3 anonim válasza:
Hát ez egy szerencsétlen helyzet. Hát ha két éve vagytok együtt és szeretitek egymást akkor beszéljétek meg, nem lehet baj csak őszintén mondd el mit érzel iránta. Ha szeret akkor hinni fog neked.
2016. jún. 2. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
ha két éve együtt vagytok,akkor elég gáz,hogy nem neked hisz a barátod,hanem egy vadidegennek.
2016. jún. 2. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon féltékeny és ez még rátett egy jó nagy lapattal,pedig semmi rossz szándék nem volt benne..
2016. jún. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!