Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy a korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Idén új osztályba kerültem mert ismételni akartam egy évet (az nem fontos miért nem is ez a lényeg) szóval bekerültem az osztályba tényleg minden jó, kedvesek nagyon jófejek. És van egy srác akivel nagyon jóba lettünk tényleg napi szinten beszéltünk/beszélünk és egyik nap bevallotta hogy szerelmes belém (bevallom nagyon bejön a srác) A gond itt csak az hogy 15 éves én meg idén töltöm a 18-at. Nem tudom mennyire lenne hülyeség vele összejönni főleg hogy osztály társ. Az a baj hogy valaki azt mondja hülyeség valaki meg hogy ha tényleg szeretitek egymást akkor nem gáz. Nagyon bizonytalan vagyok sajnos az előző barátom csak kihasznált és ettől is félek hogy újra megtörténik de persze nem lehet arra fogni hogy fiatalabb akkor tuti csak ki akar használni. Tényleg látszik hogy szerelmes belém. Meg mondtam neki hogy én csak a barátja akarok lenni,megértette de szerintem ő is tudja hogy én is érzek valamit, mert megkérdezte hogy a korkülönbség e a baj vagy hogy volt e előtte valami rossz tapasztalatom és azért nem, mondta szeretné megváltoztatni a véleményem és harcolni fog értem és tényleg , már lassan 1 vagy 2 hónapja, és nem adja fel , tényleg nagyon bírom csak nem tudom hülyeség e :( bizonytalan vagyok nagyon.. légyszi segítsetek :( nagyon kéne pár tanács. Nem akarok hülyeséget csinálni :( Előre is köszönöm!:)

2018. ápr. 3. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
#4: Most szerettétek egymást vagy kihasznált? A kérdésedben az áll.
2018. ápr. 3. 18:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Aki a 2 éves kapcsolat után volt ő használt ki.
2018. ápr. 3. 20:30
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

tökös tuti örülne egy idősebb lánynak

de én emlékszem milyen voltam 15 évesen meg az osztálytársak és nem voltunk érettek

a palik meg fiatal kiscsajt akarnak maguknak

te 18 évesen sokkalta éretebb lehetsz mint a srác

ezért lehet h olyan lenne mintha pesztrálnál

2018. ápr. 3. 21:21
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

#12: Csak azt lehet kihasználni,aki hagyja, vagy olyan viselkedést tanúsít, amivel akaratlanul is, de nem váltja ki egy srácból a tiszteletet.

A jelenlegi bizonytalanságodat is éppúgy ki lehetne használni,ahogy annó a másik srác tette más okból (?).

ELőbb-utóbb fogsz találni egy másik srácot, aki mellett nem fogsz hezitálni. Tuti,hogy nem egy 15 éves gyerek lesz a társad. Igen,társ. Több annál,hogy megfogja a kezed meg szeret. Ehhez különösebb érettség sem kell.

2018. ápr. 3. 22:33
 15/19 anonim válasza:
94%
Nehogy már ezekre halgass. Ha szereted és szerinted működne a dolog akkor hajrá. A kommentelők közül senki sem ismer se téged se a srácot. Neked kéne eldöntened, hogy akarsz-e tőle valamit. Engem piszkosul zavarna, ha az általam kiszemelt (idősebb) lány gyakorikérdéseken kérdezné meg, hogy legyen kapcsolat vagy ne. Egyáltalán mennyire lehet érett egy ilyen lány?
2018. ápr. 3. 22:34
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

#15: Te sem ismered, szóval a válaszunk semmivel sem kevesebb,mint a tiéd. :)

A kérdésedre válaszolva, nem, ez a lány nem érett, egy érett lánynak eszébe sem jutna össze jönni egy 15 évessel.

Ennek ellenére is biztos van közöttük egy "érettség beli szakadék", amit semmilyen szeretet nem képes pótolni. Egy embernek egy párkapcsolatban nem csak szeretetre van szüksége, hanem szellemi összehangoltságra és egyenrangúságra is.

2018. ápr. 3. 22:53
 17/19 anonim válasza:
100%
Én nem is írtam, hogy bármivel is többet számítana az én kommentem, mint bárki másé. Azt írtam, hogy döntse el saját maga, mivel ő ismeri. Ezzel pedig nem értek egyet "Egy érett lánynak eszébe se jutna..." Miért? A gondolat második fele nagyon igaz, tényleg nem csak szeretet kell, de ettől függetlenül nem kor alapján kell dönteni. Bármennyire fura lehet egy 15 éves is egy "szinten" egy (normális) 18 évessel. De természetesen ez csak szerintem. Ez amúgyis egy hülye kérdés. Ha senki nem ismeri a 2 embert nem tudja SENKI (beleértve magamat is) eldönteni, hogy működhet-e. Lehet hogy tökéletes kapcsolat lenne, lehet, hogy nem. Attól, mert valaki 18 éves (sajnos) nem mindig párosul érettséggel. Viszon lehet valaki 15 évesen is elég érett egy """felnőtt nőhőz""".
2018. ápr. 3. 23:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindnekinek a válaszát!
2018. ápr. 4. 02:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A korkülönbség miatt hezitálni nem érdemes.
2018. ápr. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!