Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha a lány 15 éves, a barátja meg 35? Szerintetek lehet ettől még "normális" kapcsolat?
Kizart.
Az a 35 beteg, aki egy gyerekkel kezd.
Őszintén? Ha kívülről nézem szerintem baromira nem egészséges, a lány még csak éppen, hogy megkezdte a középiskolát, (de lehet még azt sem), egy gyerek. A pasi viszont ideális esetben egy önálló egzisztenciával rendelkező felnőtt ember.
Teljesen más általában az érdeklődési kör, az értékrend, a gondolkodásmód. Egy ennyi idős férfi sok esetben már apa, vagy az adósságra készül, a karrierjét egyengeti... Teljesen más az élethelyzet...
Én nem igazán tudom komolyan venni az ilyen kapcsolatokat, általában arról szólnak, hogy az adott férfi kiélje a vágyait. Persze lehetnek kivételek, nem mondom, hogy ténylegesen ne lehetne kölcsönös szerelem és megértés, de ilyen mondjuk 1000-ből egy van.
Plusz szülőként is komoly aggodalomra adna okot, legalábbis én biztos nem támogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!