Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltem a barátnőmet. Hogy nyugodjak meg? 20 f
Figyelt kérdés
Ő 16 éves és bármikor este haza akarom kisérni visszautasítja mert szerinte felesleges hogy én miatta gyalogoljak. Meg mondogatja hogy ne aggódjak nem lesz semmi baja. De én ki akarom mutatni mennyire szeretem és mellette állok, nem hagyom hogy baja essen. Már csak azért is mert kiskorú és bármi történhet az utcán. A másik amitől féltem az a közös haverunk, tetszik neki a lány. Ezt még bevallotta neki mielőtt összejöttünk. De a lánynak nem tetszett, visszautasította és velem jött össze. Viszont haveromnak még tetszik a csaj és ezzel lesznek a gondok. haverunk nem szabad tudja hogy együtt vagyunk.Mert mindenkinek elmondja. Ha nem száll le a csajról el kell mondanom neki hogy ő az enyém és hogy ne próbálkozzon. Ha meg akkor is próbálkozik annyi a barátságunknak. Akkor az nem barát.2018. márc. 30. 01:57
1/2 anonim válasza:
20 éves férfi vagy....nem igaz hogy ilyen kis "gondot" nem tudsz elintézni
2/2 anonim válasza:
"...haverunk nem szabad tudja hogy együtt vagyunk. Mert mindenkinek elmondja."
Ez miert gond? Szegyelled a baratnodet, azert nem szabad senkinek tudnia rola? Vagy a mi a gond azzal, ha mindenki megtudja, hogy egymashoz tartoztok???
Vagy annyira kiskoru a baratnod, hogy te gyakorlatilag pedofil vagy? 14 even alulival van szexualis kapcsolatod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!