Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok adni tippeket, hogy mivel lephetném meg a barátnőmet?
Nyiss neki ajtót egyik kézzel, a másikkal meg helikopterezz. Biztosan meg fog lepődni. :D
Egyébként gondolj valami személyesre, a csoki stb tényleg elég elcsépelt. Készíts neki valamit aminek tudod hogy örülne.
1. Miért irigykednék? Egy kiegyensúlyozott, mentálisan erős ember vagyok, aki boldog kapcsolat nélkül is.
2. Ha tükörbe nézek is látok egy nőt.
3. Hogy tudtad meg ebből, hogy mennyi emberség szorult belénk? Nem rég estem haza, mert önkénteskedtem, szóval szerintem emberibb vagyok egy olyan személynél, aki lenyomorékozik vadidegeneket.
4. Az neked feltűnési viszketekség, hogy elegünk van az ötmillió ilyen kérdésből, ezért elvicceljük a választ? Könyörgöm, mielőtt kiírnál egy kérdést, győződj meg arról, hogy nincs -e még kismilliárd ilyen kérdés kint, vagy hogy a google-ben nem -e találsz rá választ.
5. Te ismered a barátnődet. Mi nem. Te nem tudod mit mit szeret, mi azt sem tudjuk róla, hogy hány melle van. Ha te nem tudsz mit adni neki, akkor tőlünk mit vársz?
6. Ilyen agyi szinttel nem hiszem, hogy kapcsolat való neked. 20 évesen ilyet írni? Komolyan? Nevetséges.
"Na pacsi 😂😂😂😂XDXDXDdenevetek:DXkib*szottD😂😂"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!