Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok adni tippeket, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok adni tippeket, hogy mivel lephetném meg a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Jövőhéten Mikulás napja és szeretném meglepni a barátnőmet ezen alkalomból, de nincsen ötletem, hogy mivel.. Tudom, csoki, édesség stb. De az már szerintem lejárt. Valami új és izgalmas dolgot szeretnék. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat! Én 20/F, Ő 17/L.

2017. dec. 3. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Meglepetéssel.
2017. dec. 3. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Vegyél neki egy tankot. Meglepődés garantált
2017. dec. 3. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
A barátnőddel majd mi is meglepünk téged xD ...
2017. dec. 3. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Nyiss neki ajtót egyik kézzel, a másikkal meg helikopterezz. Biztosan meg fog lepődni. :D

Egyébként gondolj valami személyesre, a csoki stb tényleg elég elcsépelt. Készíts neki valamit aminek tudod hogy örülne.

2017. dec. 3. 17:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Ennyi gyík embert.. áhhh.. mi az? Irigykedtek, hogy nekem valakinek venni kell? Ti meg nőt max. neten láttatok? Szégyen. Emberség 0, az meg, hogy nektek feltünési viszketegségetek van, mindent elárul. Na pacsi. Sok nyomi. 😂😂😂😂
2017. dec. 4. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Miért irigykednék? Egy kiegyensúlyozott, mentálisan erős ember vagyok, aki boldog kapcsolat nélkül is.

2. Ha tükörbe nézek is látok egy nőt.

3. Hogy tudtad meg ebből, hogy mennyi emberség szorult belénk? Nem rég estem haza, mert önkénteskedtem, szóval szerintem emberibb vagyok egy olyan személynél, aki lenyomorékozik vadidegeneket.

4. Az neked feltűnési viszketekség, hogy elegünk van az ötmillió ilyen kérdésből, ezért elvicceljük a választ? Könyörgöm, mielőtt kiírnál egy kérdést, győződj meg arról, hogy nincs -e még kismilliárd ilyen kérdés kint, vagy hogy a google-ben nem -e találsz rá választ.

5. Te ismered a barátnődet. Mi nem. Te nem tudod mit mit szeret, mi azt sem tudjuk róla, hogy hány melle van. Ha te nem tudsz mit adni neki, akkor tőlünk mit vársz?

6. Ilyen agyi szinttel nem hiszem, hogy kapcsolat való neked. 20 évesen ilyet írni? Komolyan? Nevetséges.

"Na pacsi 😂😂😂😂XDXDXDdenevetek:DXkib*szottD😂😂"

2017. dec. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!