Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátját szeretem?
Van egy srác, akivel egy házibuliban ismerkedtem meg. De abban a buliban 2 srác mászott rám egyszerre, és Ő segített. Onnantol minden nap beszeltünk, amég rám nem írt az egyik haverja. És szépen lassan ugyereztem hogy leszar. Pedig engem Ő tényleg érdekel. Deviszont most pár napja a házibuliban ott volt Ő is és a haverja is. A haverjával voltam végig. Csókoloztunk, mindent együtt csinaltunk, és a srác azóta zaklat, hogy Ő többet szeretne. Én viszont nem. Megmondtam már neki, de nem fogja fel.
Persze akitől tényleg többet szeretnék, márcsak azért sem jönnék össze, mert 3 haverjával "kavartam". Szégyennek érzem magam. Az is vagyok tudom. Csakegyszerűen nembirom😆
Nem,te a f@aszt szereted ha érzed,hogy körülötted van.
Nem tudsz te szeretni..tipikus 2k18-as kiscsaj vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!