Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túllépéni rajta, lehetséges? Nem tudom mit tegyek
Van egy fiú (aki mellékesen az osztálytársam is T-T) és randiztunk párat. Úgy volt, hogy összejövünk, de én az utolsó pillanatban meghátráltam. Beijedtem és hagytam, hogy mások befolyásolják a föntésemet. Ezt utólag nagyon megbántam. Ennek már lassan egy éve, de valahogy mégsem vagyok túl ezen az egészen, de a fiú már látszólag igen és csak barátként tekint rám.
Mégis mit tudnék tenni ebben a helyzetben. Teljesen tanácstalan vagyok, és le vagyok sújtva. Sokszor sírva alszom el, mert eszembe jutnak a régi emlékek, és leginkább amiatt érzem rosszul magam, hogy akkor nem magamra hallgattam...es ennek most iszom a levét.
Valószínű hogy mély nyomot hagyott benne a visszautasítás és igyekezett túltenni magát rajta. Neked azért nem megy mert lány létedre érzákenyebb a lelked.
Beszéld meg ezeket vele tárgyilagosan és vizsgáljátok meg hol bicsaklott meg a dolog. Ne a te irántadi szánalomból nyisso feléd mert az rövid életű és még több szenvedést okoz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!