Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenzitek az együtt alvást?
Szerintem ez sok mindentől függ. Nem minden 15-16 éves ugyanolyan megbízható, felkészült, tudatos. Hol aludnának együtt? Valamint az is számít, hogy mióta vannak együtt.
De van olyan eshetőség, amikor szülőként megengedném a gyerekemnek, hogy együtt aludjon ilyen esetben a párjával, de azért nem minden esetben.
Az együtt alvás alatt sok mindent lehet érteni.
Én nem vagyok szülő, de a volt barátnőmmel amikor először engedéllyel együtt aludtunk, akkor nem történt semmi sem mert nagyon rizikós lett volna. Meg egyébként is abban pont az volt a lényeg hogy szerettük egymást és végre kicsivel több időt tölthettünk együtt és egy új plusz élményt adott a "kapcsolathoz".
Szerintem egy normális szülő simán megmondja a gyerekének, hogy ő úgy gondolja hogy nem a legalkalmasabb az időpont hogy a szerelmük beteljesüljön a vendégszobában :D Természetesen szükség van mellé a normális gyerekre is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!