Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetek-e olyan sracba aki kulsoleg nem vonz?
Annyit eleg tudni hogy aggodik ertem, segit mindenben, egy hullamhosszon vagyunk, tudunk sokat beszelgetni,irta hogy fontos vagyok neki es ugyanigy erzek de mikor talalkozunk nem taszit a kulseje mert nem bunronda
Dee nem is vonz
Persze. Az, hogy ez neked jó-e az egy másik kérdés, ha nincs vele bajod akkor tök jó, ha nem tudod összeegyeztetni a kettőt akkor viszont nem hiszem, hogy erőltetned kellene.
26F
Nem tudom elképzelni a testi és a "lelki" vonzalmat egymás nélkül... Szerintem nem létezik szerelem testi vonzalom nélkül, a kettő együtt jár... Ha nincs testi vonzalom a másik mellett, az nem igazi szerelem.
Nekem nem elég, h egy hullámhosszon legyünk, beszélgessünk, tegyük egymást boldoggá, hanem, hogyha meglátom, akkor érezzem, hogy ő kell, hogy őt szeretem, és őt látom a legszebbnek a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!