Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetek-e meg?
Márpedig, ha nem szereted, akkor ezt meg kell neki mondanod, és annak a vége lehet az lesz, hogy szakítotok... Nem akarok kötekedni, de ha nem szereted, akkor miért jöttél vele össze?
Egyébként meg ezt nem lehet megválaszolni, hogy beleszerethetsz-e az idők folyamán... az majd magától jön, nem lehet azt csinálni, hogy "márpedig én most bele akarok szeretni", és hipp-hopp, következő pillanatban már halálosan szerelmes vagy. Ez nem így működik. Egy párkapcsolat akkor számít annak, ha mindketten szeretitek egymást, már bocs.
Ha rám hallgatsz, akkor megmondod neki az érzéseidet. Mást nem igazán tudsz tenni.
Még lehetsz belé szerelmes.
Nekem is volt ilyen és én is csak egy kisidő után éreztem iránta és úgy jobban vonzódtam hozzá. De ez mindenkinél másképp működik. De uána egyre több időt voltunk együtt. Ez neki is jobb volt meg nekem is és mindent megosztottunk egymásnak és egyre közelebb éreztem magam hozzá.Utána sajnos vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!