Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irjak ra a sracra?
Figyelt kérdés
Tudon tudom tomeg... De ilyen kerdest meg nem lattam csak olyat hogy kezdemenyezzen e a lany de itt mas a helyzet. Nonapkor ram irt a srac es mivel egyik baratnommel nagyon joba van (tesokent kezelik egymast) megkerdeztem a lanyt hogy most ez igy why mert elotte sose beszeltunk aztan baratnom mondta hogy hallott mar rolam par dolgot a srac es detto olyan mint en fel orat magyarazott arrol hogy mennyire olyan a srac mint en, es most nemtudom mivan es azt se tudom hogy irjak e a sracnak mrrt amikor irt akkor egy koszivel lezartam mert meg nem tudtam rola semmit:( de baratnom regenye nagyon azt mutatta hogy a sracnak bejovok2018. márc. 16. 03:26
1/6 anonim válasza:
Minek kene irnod neki? Ha enyira tesoja a baratnodnek akk egyszer ugyis talalkoztok a baratnod altal! Te mar rogton jarnal vele vagy miert kerded?en szemely szerint nem jarnak olyannal aki olyan mint en, semmi erdekes nem volna benne de szivesen baratkoznak vele!
2/6 A kérdező kommentje:
Mar boccs de azt kertem h tanacsot adjanak az emberek nem azt hogy okoskodjanak:)))
2018. márc. 16. 03:38
5/6 anonim válasza:
Szerintem se írj rá, hisz ha akar valamit akkor majd ō ír. Amúgy is a barátnōdnek a tesója, akkor miért nem kéred meg a barátnōdet hogy kérdezōsködjön rólad a fiúnak,hátha ōk ezt megbeszélik. És megkérdezi a fiútól hogy be-e jösz neki, aztán ennyi. Ezen a válaszon lesz vége történetnek.
6/6 anonim válasza:
Az én véleményem ezekkel ellentétben az, hogy nyugodtan írj rá, nem lesz semmi bajod belőle.Te is ugyanúgy kezdeményezhetsz mint ő, nem kell várni a csodát.S ha úgy gondolja nem érdekled, mert leráztad?Akkor várhatod és el is szalasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!