Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy érti a lány, hogy vonzódik hozzám? 16/F
Szerelmes vagyok egy lányba.
Régen jártunk azután abbamaradt minden és most valahogy úgy érzem, hogy megint alakulóban van valami.
Találkozgattunk kettesben és nagyon jól elvoltunk.
Éreztem hogy vonzódik a testemhez mert fogdosott meg odabújt hozzám meg puszilgatott stb.
Nemrég azt írta, hogy vonzódik hozzám.
De nem tudom, hogy értsem.
Csak testileg vagy lelkileg is?
Azt mondta, hkgy szeretné, ha határozottabb, erőszakosabb lennék vele, mert kicsit visszahúzódóbb vagyok.(és szerintem ez az a dolog ami kiábrándítja belőlem néha)
Szerintetek hogy értette ezeket?
Esetleg van rá esély, hogy újra összejövünk?
Válaszokat előre is köszönöm!
Vonzódás szó jelentése
vonzódás (főnév)
1. az az érzés, hogy valakinek a közelében akarunk lenni (főleg szexuális értelemben).
A vonzódás közöttük nagyon észrevehető.
2. az az érzés, hogy valamilyen tevékenységet szívesen végzünk újra és újra, vagy szívesen vagyunk valahol újra meg újra, mert nagyon jól érezzük ott magunkat.
A lovász mindig is erős vonzódást érzett a lovaglás iránt.
Amúgy ezeket a kérdéseket miért nem neki teszed fel? Nem nekünk van vágyunk, hogy közeledbe lehessünk. Nem ismertjük a lányt. Minden, amit írunk csak feltételezés, torzítás lenne.
MENJ ODA ÉS BESZÉLJ VELE! Ne légy már töketlent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!