Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejelöljem?
Bejelölheted max nem fogadja el:D
De ha nem fogadja el akkor tuti nem jössz be neki de ha elfogadja és még viszonozza is akkor lehet valami;)
Ez csak egy Instagram profil b*szki. Ráadásul minden nap látod, és a nevét is tudod. Ne élj abban a tudatban, hogy ez bármit is jelent... Annak a kis gombnak a megnyomása semmit nem jelent...
Ha tetszik neked ő akkor minimum írj rá, vagy menj oda hozzá és beszélgess vele.
Kérdező siratsz :D
Tudtad, hogy akik haláluk előtt vannak, mind azt mondják, hogy: bárcsak megtettem volna xy dolgot? Ne tökölj már, jelöld! Semmi baj nem lesz abból, ha ő nem followol vissza, ezerféle oka lehet amúgyis. Én pl instán csak olyanokat követek, akiket ismerek, és nem azokat, akik tetszenek nekem.
Írj rá, és majd megtudod, hogy érez-e irántad valamit.
"Tudtad, hogy akik haláluk előtt vannak, mind azt mondják, hogy: bárcsak megtettem volna xy dolgot? Ne tökölj már, jelöld!"
Hidd el nekem, ha összeszeded a bátorságod, és ráírsz vagy megszólítod valamikor, akkor egy baromi jó érzés fog elfogni. Büszke leszel magadra hogy megtetted, és magabiztossággal teli leszel.
Szóval kérlek, ne legyél már ilyen töketlen. :)
#4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!