Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöljem Facebookon?
Sziasztok! A kérdés előzményei: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Először is szeretném leszögezni, hogy tudom, nagyon gáz a Facebookon ismerkedni, és nem is ez a célom, de mivel nincs suli, így nem nagyon találkozunk, és valószínűleg nem is nagyon fogunk, mivel ő most végzett (érettségi), és ha nem jön vissza a suliba technikum osztályba (amire igen kicsi az esély), akkor nem nagyon fogunk találkozni, max "véleltlenül" összefutni... Ahogy az előző kérdéseben írtam: "Ja, azt meg elefelejtettem leírni a kérdésbe, hogy amint elkezdtem követni, rögtön eltűntek a volt (?) barátjával készült képek, de nem csak Instagramról, hanem még Facebookoról is." Ez nem azt jelentheti, hogy ő is szeretné, hogy bejelöljem, de ő nem mer "kezdeményezni"? Ne nézettek hülyének, lehet, hogy bebeszélem magamnak, de már nem tudom mihez kezdjek :D :D
Még nem "közeledtek" így felém a lányok, ezáltal nincs nagyon tapasztalatom e téren..
Kérelek normális válaszokat adjatok, és a trollok, kerüljék a válaszadást, ha lehet :)
Az értelmeseknek előre is köszi!
Pacsi! :) :D 👊 🤝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!