Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleestem? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki kb szeptember vége óta próbálkozik nálam. Eddig mindig óvatosan visszautasítottam pedig nekem is nagyon tetszik. Folyamatosan figyelem, keresem kivel van, mit csinál. Az utolsó alkalommal mikor próbálkozott nagyon csúnyán viselkedtem vele. Rossz hangulatom volt és hirtelen jött minden. Azóta elkerül és már nem is beszélünk pedig nagyon jóban voltunk régen. Szeretem, de nem érzem hogy bírnék egy kapcsolatot...2018. márc. 8. 21:22
1/9 anonim válasza:
"Szeretem, de nem érzem hogy bírnék egy kapcsolatot..."
Ebben az esetben mássz ki belőle.
2/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem, de nem tudok
2018. márc. 8. 21:38
3/9 anonim válasza:
Mi a francot jelent az, hogy "nem érzem hogy bírnék egy kapcsolatot"?
4/9 anonim válasza:
Szerintem engedd egy kicsit közebb magadhoz ismerd meg és utána tudni hogy készen állsz e vele egy kapcsolatra.
5/9 A kérdező kommentje:
Azt jelenti ami oda van írva. Ezen nincs mit megmagyarázni. Ráadásul kicsit durván lelkes a srác amivel gyakran kerget az őrületbe hiába szeretem..
2018. márc. 8. 22:16
7/9 A kérdező kommentje:
Ő 13 én 14
2018. márc. 8. 22:36
8/9 anonim válasza:
Jaj én meg valami komolyra gondoltam 😂😂 nyugi majd elmúlik
9/9 A kérdező kommentje:
Múlhatna gyorsabban. Főleg ezek után..
2018. márc. 9. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!