Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom megérteni a barátnőm, mi a baja?
Sziasztok, 19 évesek vagyunk.
7 hónapja együtt vagyunk, történtek családi gondok a barátnőm életében, és mindig mondtam neki, hogy elmondhatja nyugodtan és támogatom, szeretem és cipelem vele a terhet. Erre mégis a válasz az volt, hogy nem bírja tovább velem, és inkább szakít, mert "ezt az egészet nem bírja"
Pedig pont 3 napja nálam aludt, minden jó volt, 2 napja leírta, hogy szeret, ma mégis szakított velem ezzel az indokkal.
Nem értem meg ezt a dolgot, 4-5 órán keresztül hívtam, írtam neki, hogy nem akarom egyedül hagyni, és hogy nem tudom miért csinálja, mégis figyelmen kívül hagyja az üzeneteim, majd csak annyit benyögött, hogy nem akar velem kapcsolatot.
Ergó, felrúgja a kapcsolatot és szakít, hogy rendbe rakja az életét. Ennek akkor sincs értelme, elég lett volna annyit mondani, hogy "időt szeretnék, hogy megoldjam a dolgokat" vagy bármi ilyesmi.
Köszönöm a választ mellesleg, akkor szerintem ez ennyi volt. ^^
Tökéletes mondat, felírom.
Köszönöm a választ^^
Sajnálom azt ami történt. :(
Nőket megérteni meg tényleg elég nehéz. Múltkor összevesztünk barátnőmmel, erre mondott valamit, amit meg se jegyeztem, mert annyira komplikált volt, aztán rá kérdeztem, hogy ezt mondja el értelmesen az volt a válasz, hogy "ennek nem volt értelme én sem értem magam". Most szerinted? :D
Beraktam neki ne aggódj utolsó:'DDDD
Nos, megesik nem kell sajnálni. Sok hal van még a tengerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!