Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Benyúlt a pólóm alá a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benyúlt a pólóm alá a barátom és a nadrágomba is elkezdett amit en nem akartam. Mit tegyek? Mit jelenthetett ez? Mit akart ezzel?

Figyelt kérdés

Szokásos módon hazakisért és bejottunk hozzank. Megcsokolt es egyszer csak ez tortent. Tudni kell rolam hogy nem vagyok az a nagyon mindenbe belavagok tipus. Az elso csokot is jo sokara engedtem meg neki mert elejinte nem akartam elsietni.De ezt o is tudja rolam.De ez nem tudom mit akart jelenteni ami tortent. Ertelmes valaszokat varok.

En 14/L o 14/F

2018. febr. 28. 21:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat foleg az utolso harmat nagyom sokat segitettel .
2018. febr. 28. 22:32
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Csapj rá a kezére és határozottan mond azt ,hogy NEM SZABAD! ROSSZ KUTYA!
2018. febr. 28. 23:29
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
14 évesen még a tapizás is korai szerintem.
2018. márc. 1. 06:38
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
szedd ossze magadat, mond meg neki hogy fekeze a libidojat te meg legyel egy kicsiket engedekenyebb nyugi semmi baj nem lesz abbol ha ide oda nyulkalgat neha lassan felfedezitek majd egymast de ha o folytatja akkor is mikor mar megkerted hogy ne akkor hagyd ott foleg ha azt kezdi el hogyha szereted akkor megteszed erte nem nope olyat sose tegyel egy fiuert SE
2018. márc. 1. 11:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Ertem koszi a valaszokat
2018. márc. 1. 17:33
 16/20 Mádár0218 ***** válasza:
100%

Mit tegyél?

- Megmondtad neki, hogy még nem állsz készen.

Mit jelentett ez?

- Ő akarja, és kíváncsi volt te jelenleg, hogy viszonyulnál ehez

Mit akar ezzel?

- Előrébb hozni a dolgokat, vagy megsaccolni, hogy kb mennyi időre van még szükséged a reakciódból.

2018. márc. 1. 18:56
 17/20 A kérdező kommentje:
Utólsónak nagyom köszi a választ
2018. márc. 1. 19:03
 18/20 Mádár0218 ***** válasza:
Szívesen, remélem tudtam segíteni :)
2018. márc. 1. 19:43
 19/20 anonim ***** válasza:
14 évesek vagytok, lehet te vagy az első barátnője és mindent ki akar próbálni veled. :) De ha te nem akarod akkor feltétlenűl szólj neki!
2018. márc. 2. 19:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Beled fogja rakni ..
2018. márc. 2. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!