Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most szerelmes vagyok? Vagy ő belém?
Van egy fiú az osztályban, már 2 éve ismerem. Mellete ülök kb. 3 hete. Nem akarok bele szerelmes lenni, mert a többi lány kicikizne vele, nem azért mert csúnya, vagy hülye (egyébként okos) hanem mert irigyek lennének.
Amikor beszélgetünk belenéz a szemembe, megnevettet (eddig még nem csinált ilyet), és ez nekem is tetszik, csak még magamnak sem merem bevallani, hogy szerelmes vagyok belé, sőt, már az egyik osztálytársnőm észrevette, a ,,mintha tetszene neked,, de persze letagadtam . Az a probléma, hogyha szeretem is, nem tudnám neki bevallani, és ő sem tenné meg a barátai előtt. Elmenni együtt bárhova is, nem. (Szülők, stb... miatt)
Légyszi segítsetek nekem! Mert nemtom most mi az ég történt!
Ne stresszelj rá. Majd alakul.
És ha lesz alkalmad, akkor ne foglalkozz a szülőkkel. Persze ezt csak mértékkel. Nem hinném, hogy zavarná őket ha találkoznál a sráccal. Főleg ha normális, nem pedig egy beképzelt senki.
Sok sikert.
Hogyan tudnám neki finoman elmondani, hogy tetszik nekem?
És ha ő nem így érez?
Mit csináljak? Segítsetek légysziii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!