Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most szerelmes vagyok? Vagy ő belém?
Van egy fiú az osztályban, már 2 éve ismerem. Mellete ülök kb. 3 hete. Nem akarok bele szerelmes lenni, mert a többi lány kicikizne vele, nem azért mert csúnya, vagy hülye (egyébként okos) hanem mert irigyek lennének.
Amikor beszélgetünk belenéz a szemembe, megnevettet (eddig még nem csinált ilyet), és ez nekem is tetszik, csak még magamnak sem merem bevallani, hogy szerelmes vagyok belé, sőt, már az egyik osztálytársnőm észrevette, a ,,mintha tetszene neked,, de persze letagadtam . Az a probléma, hogyha szeretem is, nem tudnám neki bevallani, és ő sem tenné meg a barátai előtt. Elmenni együtt bárhova is, nem. (Szülők, stb... miatt)
Légyszi segítsetek nekem! Mert nemtom most mi az ég történt!
Nem nézek ki valami jol, és a mi korunkban kinézetre (leginkább) megy egyenlőre az egész (engem nem érdekel hogy néz ki egy fiú, csak az, hogy legyen kedves szórakoztato, stb.... viszont a fiukat ilyenkor inkább a lány alakja, különösebb testrészei érdekli) az a lány nem ül mellettem, hanem jóval messzebb, és minden szünetben odajön, a srácnak jópofizik, nekem grimaszol, stb.
Nem vagyok túl nyitott sem ilyen téren, hogy elmondjam neki szemtől szembe, hogy ,,hé, te, tetszel nekem,,.
És köszi a válszt! 😉
Ne foglalkozz a lánnyal. Valószínűleg csak szórakozik a sráccal.
Ha gondolod hívd el a srácot valamerre vagy szünetben beszélgess vele kettesben valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!