Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 10 év nagy korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok és aki tetszik nekem egy 26 éves srác.
2018. febr. 25. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, az igy sok
2018. febr. 25. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem feltetlen.nagyban fugg a korulmenyektol.
2018. febr. 25. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Makó-Jeruzsálem táv nagy?
2018. febr. 25. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
A korodat tekintve nem nagy,hanem hatalmas....
2018. febr. 25. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen. pláne a saját korodat nézve.

Neked ha egyáltalán kell akkor kapcsolat s semmiképp se dugópajti kell. De...

Mindenkinek van egy fejlõdése amikor kialakul tiniként milyen ember is õ, meghatározó élményeket szerez amik formálják. Mint amikor az ujszülött csikó járni kezd...nem várhatod, hogy kapásból versenyre járjon.

Mikor ez kialakult s már normális járással s párkapcsolattal együtt járó tapasztalatod van utánna tudod milyen embert is képzelsz el magad mellé hosszútávon, tényleg ez való e neked, hogy kivitelezhetõ stb. Már huszonévesen az elkötelezõdést keresik vagy épp ha fejben éretlenek s ostobák akkor a naív könnyen becsapható lányokat.

Neked ez a 10 év az ami hiányzik még, nem egy életszakaszban vagytok. Ez nem baj csak egyszerûen nem mûködik.

2018. febr. 25. 22:41
 6/10 anonim válasza:

16L - 26F az sok

26L - 16F az sok

26L - 36F megfelelő

36L - 26F nekem furcsa

2018. febr. 25. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
A szerelemben nem számít a kor.Ha igazán szereti egymást 2 ember szerintem ne a kor külömbség rágodjatok meg mások véleményén.
2018. febr. 26. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek utolsóval! :)
2018. febr. 26. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt és egy gyerek kapcsolata abnormális, ez egy tini lány,a pasi a 30-hoz közelít,ne legyetek már agyatlanok...
2018. febr. 27. 08:39
 10/10 anonim válasza:
nincs pedofil csak türelmetlen..ezt szokta mondani a 18 éves barátnőm a 28 éves pasijának..mire a barátja,hogy a börtön is csak egy szoba.. ők leszarják és boldogok.
2018. márc. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!